SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Bioeffect

Bioeffect är ett ekologiskt, vetenskapligt hudvårdsmärke från Island baserat på få, men väl utvalda ingredienser. Hudvårdsprodukterna från Bioeffect innehåller och baseras på en unik och väldigt effektiv plantbaserad ingrediens som heter EGF. Bioeffects produkter vänder sig till dig som vill minska linjer och rynkor i ansiktet, jämna ut hudtonen och öka hudens elasticitet. Bioeffect passar alla hudtyper och kan användas som enda hudvårdsmärke, eller som ett komplement till de produkter som du använder idag.

EGF – vad är det?

EGF är den ingrediens som gett Bioeffect sina framgångar och som är anledningen till de otroligt fina resultaten. EGF är en tillväxtfaktor som finns naturligt i huden och i takt med att vi åldras avtar hudens naturliga produktion av EGF och andra cellaktivatorer. Detta bidrar till att huden blir mindre fast och elastisk. Bioeffect har lyckats skapa en växtbaserad tillväxtfaktor, som är identisk med den vi har i huden. Resultatet när man använder produkter som innehåller EGF blir en hud med volym, mindre rynkor, ökad fasthet och lyster.

Att tänka på när du använder Bioeffect

1. Applicera alltid Bioeffects produkter på ren och torr hud.
Detta är för att EGF är känsligt för olika ämnen så som oljor, fetter, vitaminer och alkohol.

2. Använd gärna en icke-oljebaserad rengöring. Om du ändå vill använda en oljebaserad rengöring, skölj då noga av huden med ljummet vatten efteråt och torka huden torr innan applicering av efterföljande produkter.

3. Vid användning av ansiktsvatten
Låt ansiktsvattnet absorberas helt av huden så att huden är torr innan applicering. För att garantera optimalt resultat, är det viktigt att vänta 5-10 minuter innan man applicerar nästa produkt, så att EGF- ingrediensen hinner starta cellkommunikationen i huden.

Bioeffects stjärnprodukt

Bioeffect EGF Serum är Bioeffects absoluta stjärnprodukt och är en komplett produkt för att föryngra huden. Bioeffect EGF Serum har en väldigt ren formula med endast sju ingredienser. Serumet återställer din huds lyster och minimerar tecken på åldrande. Applicera 2 - 4 droppar på ren och torr hud i ansiktet och på halsen varje morgon och kväll. Vid applicering på morgonen, vänta 5 till 10 minuter för att låta serumet absorberas ordentligt innan du applicerar ytterligare hudvård eller smink. För bästa resultat, kombinera med att använda Bioeffect Eye Serum och Bioeffect EGF Day Serum varje morgon.

Nobelprisbelönt ingrediens

1986 tilldelades Stanley Cohen Nobelpriset i medicin efter att ha upptäckt cellaktivatorn EGF och dess viktiga biologiska funktioner i människans hud. Bioeffect var sedan först i världen med att använda ingrediensen i sina produkter. Det som vetenskapsmännen på Island gör, är att de säger åt kornväxten att tillverka ett EGF i sitt frö som är identiskt med den som finns i vår egen hud, och som sedan accepteras som vår egen när den appliceras på huden. Varje kornväxt växer i pimpsten och vattnas med rent källvatten i växthus på Island med förnyelsebar geotermisk energi.

Effektivitet bevisad av kliniska tester

Att produkterna är effektiva märker alla som testar Bioeffect. Men för att bevisa exakt hur effektiva de är har produkterna från Bioeffect blivit utsatta för randomiserade, dubbelblinda och placebokontrollerade kliniska studier. År 2014 genomfördes en vetenskaplig studie där Bioeffect EGF Serum applicerades på 30 frivilliga personer. Det fina med detta test är att Bioeffect EGF Serum lades i halva ansiktet medan en identisk produkt utan EGF på den andra halvan. Resultatet? Efter två månader hade djupet och mängden rynkor på den sida av ansiktet som behandlats med EGF minskat avsevärt. Hudens tjockhet hade ökat med 60 % och hudens densitet hade ökat med mer än 30 %.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Avdelning:
Ansikte
Kategori:
24h kräm Ampuller & kurer Ansiktsvatten Essence Water Mask Peeling Rengöring Serum Ögonmask Ögonserum
Hudtyp:
Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Torr hud
Hudtillstånd:
Fuktfattig hud Linjer och rynkor Ojämn hudstruktur Ojämn hudton Slapp hud Yttorr hud
Hudtillstånd runt ögonen:
Linjer och rynkor Mörka ringar Påsar och svullnad
Hudtillstånd kropp:
Ingrediensönskemål:
Ekologisk Vegansk
Konsistens:
Creme Gel Pads Serum Vätska
Rengöringstyp:
Micellar Water & rengöringsvatten
Masktyp:
Sheet Mask/Arkmask Ögonmask
12 artiklar
Bioeffect Egf Serum
1445 kr
9410000-2
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioeffect Micellar Cleansing Water
665 kr
9401000-1
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioeffect Osa Water Mist
495 kr
9402000-9
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioeffect Egf Day Serum
1295 kr
9413000-6
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioeffect Volcanic Exfoliator
495 kr
9460000-7
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioeffect EGF Power Cream
1875 kr
5694230402656
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioeffect Imprinting Hydrogel Mask
155 kr
9452000-4
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioeffect 30 Day Treatment
2695 kr
9450000-8
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioeffect Hydrating Cream
1045 kr
9403000-7
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioeffect Egf Essence
965 kr
9416000-9
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioeffect Egf Eye Mask Treatment
845 kr
9451000-6
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioeffect Egf Eye Serum
795 kr
9414000-4
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop