eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Bioeffect

Bioeffect är ett ekologiskt, vetenskapligt hudvårdsmärke från Island baserat på få, men väl utvalda ingredienser. Hudvårdsprodukterna från Bioeffect innehåller och baseras på en unik och väldigt effektiv plantbaserad ingrediens som heter EGF. Bioeffects produkter vänder sig till dig som vill minska linjer och rynkor i ansiktet, jämna ut hudtonen och öka hudens elasticitet. Bioeffect passar alla hudtyper och kan användas som enda hudvårdsmärke, eller som ett komplement till de produkter som du använder idag.

 

EGF – vad är det?

EGF är den ingrediens som gett Bioeffect sina framgångar och som är anledningen till de otroligt fina resultaten. EGF är en tillväxtfaktor som finns naturligt i huden och i takt med att vi åldras avtar hudens naturliga produktion av EGF och andra cellaktivatorer. Detta bidrar till att huden blir mindre fast och elastisk. Bioeffect har lyckats skapa en växtbaserad tillväxtfaktor, som är identisk med den vi har i huden. Resultatet när man använder produkter som innehåller EGF blir en hud med volym, mindre rynkor, ökad fasthet och lyster.

Att tänka på när du använder Bioeffect

1. Applicera alltid Bioeffects produkter på ren och torr hud.

Detta är för att EGF är känsligt för olika ämnen så som oljor, fetter, vitaminer och alkohol.

2. Använd gärna en icke-oljebaserad rengöring.

Om du ändå vill använda en oljebaserad rengöring, skölj då noga av huden med ljummet vatten efteråt och torka huden torr innan applicering av efterföljande produkter.

3. Vid användning av ansiktsvatten

Låt ansiktsvattnet absorberas helt av huden så att huden är torr innan applicering. För att garantera optimalt resultat, är det viktigt att vänta 5-10 minuter innan man applicerar nästa produkt, så att EGF- ingrediensen hinner starta cellkommunikationen i huden.

Bioeffects stjärnprodukt

Bioeffect EGF Serum är Bioeffects absoluta stjärnprodukt och är en komplett produkt för att föryngra huden. Bioeffect EGF Serum har en väldigt ren formula med endast sju ingredienser. Serumet återställer din huds lyster och minimerar tecken på åldrande. Applicera 2 - 4 droppar på ren och torr hud i ansiktet och på halsen varje morgon och kväll. Vid applicering på morgonen, vänta 5 till 10 minuter för att låta serumet absorberas ordentligt innan du applicerar ytterligare hudvård eller smink. För bästa resultat,

kombinera med att använda Bioeffect Eye Serum och Bioeffect EGF Day Serum varje

morgon.

 


Nobelprisbelönt ingrediens

1986 tilldelades Stanley Cohen Nobelpriset i medicin efter att ha upptäckt cellaktivatorn EGF och dess viktiga biologiska funktioner i människans hud. Bioeffect var sedan först i världen med att använda ingrediensen i sina produkter. Det som vetenskapsmännen på Island gör, är att de säger åt kornväxten att tillverka ett EGF i sitt frö som är identiskt med den som finns i vår egen hud, och som sedan accepteras som vår egen när den appliceras på huden. Varje kornväxt växer i pimpsten och vattnas med rent källvatten i växthus på Island med förnyelsebar geotermisk energi.

 

Effektivitet bevisad av kliniska tester

Att produkterna är effektiva märker alla som testar Bioeffect. Men för att bevisa exakt hur effektiva de är har produkterna från Bioeffect blivit utsatta för randomiserade, dubbelblinda och placebokontrollerade kliniska studier. År 2014 genomfördes en vetenskaplig studie där Bioeffect EGF Serum applicerades på 30 frivilliga personer. Det fina med detta test är att Bioeffect EGF Serum lades i halva ansiktet medan en identisk produkt utan EGF på den andra halvan. Resultatet? Efter två månader hade djupet och mängden rynkor på den sida av ansiktet som behandlats med EGF minskat avsevärt. Hudens tjockhet hade ökat med 60 % och hudens densitet hade ökat med mer än 30 %.

Köp Bioeffect online på Hudoteket
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Kategori:
Dagcreme Peeling Rengöring Serum Ögonmask Ögonserum
Hudtyp:
Alla hudtyper Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Oren hud Pigmenterad hud Rosacea Torr hud
Hudtillstånd:
Celluliter Ojämn hudstruktur Slapphet
Konsistens:
Creme Pads Serum
Masktyp:
Ögonmask
Rengöringstyp:
Micellar Water & rengöringsvatten
11 artiklar
Bioeffect Egf Serum
1299 kr
9410000-2
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioeffect Daytime
fr. 579 kr
r9431000-8
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioeffect 30 Day Treatment
2399 kr
9450000-8
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioeffect Body Intensive
899 kr
9440000-9
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioeffect Osa Water Mist
439 kr
9402000-9
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioeffect Egf Day Serum
1199 kr
9413000-6
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioeffect Egf Eye Serum
729 kr
9414000-4
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop