SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

DeoDoc

Slipp oroa dig för svettningar och lukt! Med DeoDocs lyxiga intimserie får du milda och skonsamma produkter som gör skillnad! 

Mångfaldigt prisbelönade DeoDoc erbjuder en komplett produktserie för intimhygien av högsta kvalitet. Produkterna är utvecklade av två systrar (varav en är läkare) och startades då systrarna tyckte att det behövdes bättre och skonsammare intimhygienprodukter på marknaden.

Deodeoc – 100% veganskt

Alla produkter är 100 % veganska, de är tillverkade i Sverige och har framförallt rätt pH-värde för vulvan (pH 5).

Som ett plus är produkterna tillverkade i samråd med Dr Gunvor Ekman Orderberg, professor i gynekologi med 50-års klinisk erfarenhet. Som gynekolog har hon ofta fått höra om kvinnors oro för lukt och att det medfört till överdriven tvättning som irriterat underlivet och därför var hon snabbt med på tåget när hon fick höra om DeoDoc och deras skonsamma produkter.

DeoDoc - produkter

Bland deras intimprodukter finner man allt från sprayer till servetter som håller dig fräsch och ren. Produkterna är skonsamma och finns i olika blommiga dofter eller som parfymfritt.

3 Step Shaving Kit - en revolutionerande 3-stegs lösning som ger en silkeslen och skonsam rakning. Förhindrar röda prickar och reducerar samtidigt hårväxten.

Intimate Wash – en intimtvål med ett perfekt ph-värde för intimimrådet. Tvålen finns både med en mild doft eller som helt parfymfri.

Intimate Deowipes - dessa servetter har en rengörande effekt och lämnar en len och mjuk efterkänsla.

Intimate Deospray - En deodorant som motverkar svettningar i underlivet.

After Shave Intimate Balm - en lugnande balm att använda efter intimrakning som motverkar prickar, kli och inåtväxande hårstrån.

Shaving Intimate Foam - ett lyxigt, fluffigt och milt skum som är speciellt utvecklat för intimrakning.

Pre-Shave Intimate Oil – en olja som gör att hyveln glider lättare och minskar irritation.

Intimate Calming Oil Fragrence Free – denna lotion är speciellt framtagen för underlivet, för att lugna intimområdet och återfukta torra slemhinnor vid lindriga underlivsbesvär.

Intimate Cleansing Oil Fragrence Free - En mild och parfymfri intimtvättolja.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
9 artiklar
till toppen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.
Läs våra villkor här.

Salong Webshop