eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Grown Alchemist

Grown Alchemist är växtbaserad ekologisk hudvård och hårvård från Australien. Där är de certifierande enligt ACO (Australian Certified Organic) och är inte testade på djur. Bland de effektiva produkterna hittar du allt från rengöringar, masker och cremer till deras populära hårvårdsprodukter och kroppsvård.

Till vem passar Grown Alchemist?
Märket vänder sig till dig som är ute efter effektiv, plantbaserad hud- och hårvård. Deras hudvårdskoncept består av tre enkla steg för att uppnå och upprätthålla en optimal hudhälsa.

1: Rengöra
Noggrann rengöring är ett av de viktigaste stegen för att få ut mest av din hudvård. Rengör ansiktet morgon och kväll med en rengöring anpassad efter din hudtyp. Använd gärna en eye makeup remover till det känsliga ögonområdet. På kvällen rekommenderas dubbelrengöring för att få bort makeup och döda hudceller ordentligt. I steg ett ingår även peeling och en ansiktsmask 1-2 gånger i veckan samt ansiktsvatten, före du lägger ditt serum och mjukgörare.

2: Avgifta
I steg två hittar du enbart en produkt, som de rekommenderar till alla. Grown Alchemist hävdar att huden bör avgiftas med hjälp av Detox Serum Antioxidant +3. Detta serum detoxar huden och hjälper den att återskapa sin ursprungliga vitalitet och kondition. Detta är verkligen märkets stjärnprodukt som vi verkligen rekommenderar varmt.

3: Aktivera
I det tredje och sista steget ligger fokus på att tillsätta aktiva ingredienserna för att reparera, jämna ut och ge huden lyster samt elasticitet. Här kan du använda ett serum utvalt för din hudtyp, sedan en Antioxidant Facial Oil. Sist av allt applicerar du en mjukgörare som passar din hud.

Grown Alchemist filosofi
Hudvården är byggd på en djup förståelse för hudens fysiologi och kroppens biologi, ända ner på cellnivå. I produkterna hittar du banbrytande ingredienser, till exempel naturliga peptider som främjar hudens egen reparation och cellförnyelse. Man använder också inklusive neuropeptider, tetrapeptider, tocotrienoler (vitamin E) och avancerade aktiva återfuktare.

Grown Alchemist historia
Märket är grundat av bröderna Keston och Jeremy Muijs som delar en passion för ekologisk hudvård, hårvård och kemi. De arbetade tidigare som produktutvecklare för andra märken, men startade sitt eget då de hade en vilja att enbart använda hälsosamma, vetenskapligt bevisade ingredienser som verkar på cellnivå.

Ekologiskt och miljövänligt
Förutom att alla produkter är ekologiska är alla förpackningar gjorda med miljön i åtanke. Produkterna förpackas i glas och härdad förstklassig sockerplast, som är hållbart. Förpackningarna är täta och mörka för att skydda ingredienserna från UV-ljus, vilket håller produkterna lika färska och effektiva som dagen de tillverkades. Produkterna är parabenfria, istället används essentiella oljor och fruktsyror för en naturligt konserverande effekt.Shoppa Clarins online
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
76 artiklar
Grown Alchemist Cuticle Oil
255 kr
16571000-2
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Grown Alchemist Detox Serum
515 kr
16503000-5
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
1  2  3  Nästa »  |  Visa alla

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop