SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

PCA Skin


Jobbar för synligt resultat på pigmenterad, känslig, mogen och aknebenägen hud

PCA Skin (Physicians Choice of Arizona, Inc) grundades 1990 av en hudterapeut och ett team läkare som ville förändra människors liv genom en bättre hudhälsa. Under åren som gått har både produktsortimentet och behandlingarna växt i antal och de har blivit ett allt mer dedikerat företag som hängivet forskar för att kunna ge alla människor en friskare hud.

PCA Skin har varit, och fortsätter än idag att vara, en betrodd utvecklare av högst effektiva och professionella behandlingar samt hudvårdsprodukter som nu även finns på Hudoteket.

Produktfilosofin hos PCA Skin
Deras vision med att förbättra människors liv skapas genom resultatinriktade, vetenskapliga hudvårdslösningar. PCA Skin anser även att vägen till en optimal hudhälsa är genom en specifik hudvårdsrutin. Denna består av ett kraftfullt antioxidantserum och ett UV-skydd på dagen, samt en retinolprodukt på natten. 

Ingredienserna
De handplockar ingredienser som är unikt kompatibla med huden och kroppen för att försäkra sig om att de bästa resultaten kan uppnås. PCA Skin lägger ihop hälsa, skönhet och vetenskap för att skapa alla sina unika formulas och på det sättet kunna erbjuda dig en effektiv lösning för varje individuell person. De har bland annat fyra resultatinriktade retinolprodukter som passar alla hudtyper men har fokus på dig med känslig hud/rosacea, oren hud, mogen hud och pigmenterad hud.

De jobbar med ingredienser som finns naturligt i huden och kroppen för maximal biokompatibilitet. Dessa ingredienser används i kombination med de mest avancerade transporteringssystemen för optimalt resultat. Alla färdiga produkter är kliniskt testade på patienter för säkra resultat. Produkterna testas inte på djur.

PCA Skin- produkterna är fria från:
• syntetiska färgämnen och doftämnen
• mineralolja
• vaselin
• lanolin
• Ftalater

PCA Skin är alltså för dig som verkligen vill se resultat. Du kan även kombinera olika produkter för att uppnå specifika resultat på olika delar av huden. Så välkommen att dyka ner i en värld av spännande ingredienser och produkter.

PCA Skin på Hudoteket

Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Hudtyp:
Avdelning:
Kategori:
Hudtillstånd:
Konsistens:
UV-filter:
Masktyp:
Peelingtyp:
Rengöringstyp:

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.
Läs våra villkor här.

Salong Webshop