SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Ansiktsbehandling Bioline Peel i gruppen Behandlingar / Ansikte / Ansiktsbehandlingar / Kemisk peeling hos Hudotekets Webshop (abBIOKem)
Ansiktsbehandling Bioline Peel

Ansiktsbehandling Bioline Peel

Bioline är italiensk hudvård av hög kvalitet som är designad för dig och din livsstil. Märkets vision är att skapa framtidens hudvård för dig som på ett enkelt och snabbt sätt vill se resultat på din hud.


AGEBIOTIC

En unik kurbehandling som ger maximal antiage-effekt tack vare kombinationen av kraftfull aha-syra, reparerande peptider och tre olika former av A-vitamin. Förvänta dig en fylligare och spänstigare hud, jämnare hudton och strålande lyster. För maximalt resultat rekommenderar vi att behandlingen görs fyra gånger samt att man har stöttande produkter för hemmabruk under kuren.

I behandlingen ingår rengöring, ahapeeling, retinolmask samt skyddande soscream.

875 kr / 40 min


PURITY

En unik djuprengörande kurbehandling som ger maximal effekt tack vare kombinationen av kemisk, mekanisk och enzymatisk peeling. Kraftfull aha och bha-syra, rengörande örter och mjukgörande enzymer kommer göra din hud klar, ren, jämn och fräsch. Behandlingen rekommenderas för dig med problemhud från 15 år. För maximalt resultat rekommenderar vi att behandlingen görs fem gånger samt att man har stöttande produkter för hemmabruk under kuren.

I behandlingen ingår rengöring, örtpeeling samt skyddande soscream.

695 kr/ 25 min

Tänk på att du som bär kontaktlinser måste avlägsna dessa vid behandling. Glöm därför inte att ta med behållare och vätska till dessa eller eventuella extralinser.


fr 25 min
 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop