SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Klassisk Massage i gruppen Behandlingar / Kropp / Massage & kroppsbehandlingar hos Hudotekets Webshop (MASSr)
Klassisk Massage

Klassisk Massage

Vår mest bokade massagebehandling, Klassisk Massage. Denna massage rekommenderas för dig som vill ha en ordentlig genomgång av hela kroppen/delar av kroppen, eller om du har problem med något område.

Klassisk Massage Helkropp: 50, 70 eller 80 minuter
Här masseras hela kroppen med klassisk massage. Behandlingen inleds med effektiv ryggmassage och partiell värme med vetekudde på ex. axlar medan benen masseraras. En skön cirkulations-ökande gel på nacken innan du vänder dig och får massage av framsidan. Avslutningsvis några minuters relax. Efter denna behandling känner du dig mjuk i musklerna och härligt avslappnad.

Klassisk Massage Delkropp: 25 eller 40 minter
Här masseras rygg, nacke, alternativt ben med klassisk massage. Speciellt anpassat för dig som känner av att du har problemområden där. Behandlingen avslutas med en skön cirkulationsökande gel och någon minuts relax.

Tips! Förebyggande friskvård till ditt företag

Idag är det många som jobbar framför datorer eller med något annat arbete som medför en felaktig arbetsställning som i värsta fall kan leda till långvarig sjukskrivning. För många företag skulle det därför vara lönsamt med just massage som friskvård.

Våra certifierade massörer hjälper er med stressade och stela muskler. För de som redan har problem kan vi också utarbeta ett personligt program för rehabilitering som innehåller kost, ergonomi och träningsråd.

Kom ihåg att massage och kroppsbehandlingar nu är avdragsgilla som förebyggande friskvård hos företag. Rekommenderas som regelbunden kur för bästa resultat. Kontakta oss så diskuterar vi fram ett förslag hur vi kan hjälpa dig att få en friskare, effektivare och gladare personal.

Kontakta oss på 036- 12 06 66 för offert eller mer information om massage & företag.fr 25 min
Tid: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även
Hot Stone Massage
fr. 795 kr
Set-n-me-free Hot & Cold Liniment
fr. 116 kr
fr. 155 kr

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop