SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Borttagning av milier - enstaka i gruppen Behandlingar / Ansikte / Ansiktsbehandlingar / Klassisk hudvård hos Hudotekets Webshop (milie1)
Borttagning av milier - enstaka

Borttagning av milier - enstaka

Har du besvär med milier? Det är du inte ensam om! Men lugn, bara lugn, vi kan hjälpa dig. 

Vad är milier? 

Milier ser ut som små vita knottror, som du kan få i ansiktet och speciellt kring ögonområdet. Man kan tro att de är vita pormaskar, men de är små inkapslade talgknutor som består av fett och döda hudceller. Dessa ligger precis under det yttersta hudlagret, epidermis. På barn försvinner dessa cystor normalt av sig själva, men på vuxna kan dessa behöva tas bort av en hudterapeut. 

Hur går borttagningen till och varför behöver man gå till en hudterapeut?

Vi hudterapeuter är specialutbildade i att ta bort denna typ av hudåkomma, och vi gör det genom att ta hål på huden med en steril lancett och klämmer sedan ut milien. Det känns som ett litet stick.

Vem vänder dig denna behandling till?

Denna expressbehandling är för dig som har enstaka milier som du snabbt vill bli av med. Har du fler milier, eller ändå behöver gå på en ansiktsbehandling? Då rekommenderar vi dig att välja någon av våra klassiska ansiktsbehandlingar: Classic, Lyx eller Compact.550 kr
10 min
 
Köp som presentkort
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop