SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
insta
Comfort Zone Skin Regimen Juvenate-Pro Booster i gruppen Ansikte / Serum & olja / Mogen hud hos Hudotekets Webshop (CZ-4204)
Comfort Zone Skin Regimen Juvenate-Pro Booster

Comfort Zone Skin Regimen Juvenate-Pro Booster

0 kundomdömen
695 kr / 520 kr
 
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Vi erbjuder hemleverans Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

För vem? För mogen hud med linjer, ojämn hudton och pigmentförändringar. Passar i kalla och blåsiga klimat.

Egenskaper: Ett hudvårdande serum som verkar korrigerande på ålderstecken hos mogen hud samt ger huden ett intensivt skydd mot de främsta orsakerna till förtida hudåldrande. Serumet är en källa till hälsa och skönhet för hud som saknar lyster och har problem med linjer och pigmentförändringar. Formulan stärker hudens struktur, minimerar djupa linjer och skyddar mot skador orsakade av oxidation, metylering, glykation och inflammation. Den innehåller bland annat retinol som förhindrar uppkomsten av linjer, pigmentförändringar och bristningar i huden. Serumet stimulerar dessutom kollagenproduktionen, ger fasthet och spänst, återfuktar och har en utfyllande effekt som ger ett ungdomligare utseende. Det är utformat för mogen hud och dess sammansättning gör det mycket lämpligt för kalla klimat.


Skin Regimen är en mycket aktiv och koncentrerad serie som kan användas under alla de fyra årstiderna. Tack vare olika konsistenser och resultat täcker Skin Regimen behoven både hos en yngre hud med de första tecknen på åldrande, och en mogen eller uttorkad hud med djupa linjer. Produkterna innehåller avancerade, högteknologiska och aktiva ingredienser samt så kallade "superfoods" för att skydda huden och korrigera befintliga tecken på åldrande. Alla produkter är dermatologiskt testade och producerade med energi från förnybara källor. 

Aktiva ingredienser:
- Longevity Complex™: En exklusiv blandning skapad av Comfort Zone. Den innehåller maqui-bär, spenat, chia-frö och karnosin för att motverka de fyra kraftfulla hoten mot hudens vitalitet: oxidering, glykation, metylation och inflammation. Verkar skyddande.

- Retinol i cyklodextriner: Stimulerar effektivt cellomsättningen vilket förhindrar uppkomsten av linjer, pigmentförändringar och bristningar i huden. Kan orsaka ljuskänslighet, så komplettera med UV-skydd på dagen.

- Maslinicsyra: En molekyl från olivträdet med antioxidanter och antiinflammatoriska egenskaper. Stimulerar produktionen av kollagen och bidrar till hudens fasthet och spänst.

- Hyaluronsyra: Hygroskopiska egenskaper. Binder fukten och återfuktar samt har en fillingeffekt på huden.

Användning: Används morgon och kväll efter rengöring med Skin Regimen Duo Cleanser och före cremeApplicera 5-6 droppar morgon och kväll på ansikte och hals. Massera in produkten tills den har absorberats helt. Följ med Skin Regimen Juvenate-Pro Rich Cream för bästa resultat.

Storlek: 30 mlLäs mer
Stäng

Om märket

Logotypen med sina klamrar - embracing hands - symboliserar omhändertagande och värme. Comfort zone bryr sig om och tar hand om din hy och ditt välbefinnande. Pålitligt och effektivt! Comfort zone lovar fantastiska behandlingsupplevelser och produkter som vårdar, reparerar och ger omedelbara långvariga resultat. Den genomgående unika positionen garanteras av genuint, konsekvent och trendkänsligt arbete och produktutvecklingsarbete i egna laboratorier. Comfort zone har anslutit sig till organisationen LIFE GATE, ett eko-kulturellt nätverk där projektet ZERO IMPACT går ut på att sänka koldioxidutsläppen. Comfort zone är övertygad om att alla kan bidra med något för att rädda vår planet. Comfort zone bidrar till att skydda och återplantera skog och producerar t ex sina produkter med grön el.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: CZ-4204

Liknande produkt

Andra har också köpt

15
Bioline Primaluce Cream Nourishing Renovating
752 kr
885 kr
6004
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
15
Bioline Primaluce Cleansing Gel
468 kr
550 kr
6000
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
15
Bioline Primaluce Renovating Lotion
468 kr
550 kr
6001
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
15
Comfort Zone Remedy Defense Soothing Nourishing Cream
625 kr
735 kr
CZ4147
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Kundomdömen