SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
insta
Oribe Signature Conditioner 1 000 ml i gruppen Ansikte / Ansiktskräm / 24-h kräm / 24h-kräm för mogen hud hos Hudotekets Webshop (CZ-4003)
Oribe Signature Conditioner 1 000 ml

Oribe Signature Conditioner 1 000 ml

Betyg på Oribe Signature Conditioner 1 000 ml i gruppen Ansikte / Ansiktskräm / 24-h kräm / 24h-kräm för mogen hud hos Hudotekets Webshop 1 kundomdömen
1519 kr / 1349 kr
 
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Vi erbjuder hemleverans Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning


För vem?
Creme som passar en torr, näringsfattig, omtålig och mogen hud. Särskilt utvecklad för känslig hud med tendenser till rodnader och cuperoser. Även idealisk att använda i kallt, torrt och blåsigt klimat.

Egenskaper: En rik, mjuk och vårdande creme som rekommenderas speciellt för en känslig och torr hud som saknar näring. Cremen reparerar hudens membran med en formula som är identisk med hudens egen, och skyddar huden mot yttre påfrestningar med hjälp av lipider. Den balanserar huden, återfuktar på djupet, ger näring och gör huden fast och elastisk. Formulan har även en unikt lugnande och smärtstillande effekt. Cremen är idealisk för känslig hud eftersom den stärker kapillärerna, minskar rodnader och hjälper mikrocirkulationen. Dermatologiskt testad och med vetenskapligt bevisad effekt.

En normal, frisk hud har en bra barriär bestående av membranlager av lipider (de viktigaste är ceramider och kolesterol) som täcks av NMF, naturlig fuktgivare. Lipiderna stärker huden och skyddar den mot UV-strålning, luftföroreningar, blåst, kallt klimat, aggressiv hudvård, med mera. Om huden saknar lipider och NMF leder det till att huden blir känslig och att hudens åldrande snabbas upp. Uppdaterade Skin Resonance är ett S.O.S-system för känslig hud med en nyutvecklad, avancerad formula, vars aktiva ingredienser reparerar och bygger upp hudens barriär igen samtidigt som de effektivt lugnar och förebygger cuperoser.

Aktiva ingredienser:
- Derivat från olivolja: Reparerar hudens membran med en formula vars unika fettsyror är identiska med hudens egna. Derivatet har även en förmåga att bilda flytande kristaller som imiterar uppbyggnaden av stratum corneum samtidigt som den är en transportör.

- Lipocomplex cz™: Innehåller avancerade lipider som utvinns från solros och som i huvudsak består av ceramider och kolesterol (de viktigaste lipiderna för huden).

- Aquaderm™: Har samma egenskaper som NMF och gör att huden blir fast och elastisk.

- Zanthalene-extrakt: Utvinns från en kinesisk växt, även känd som "tandvärksträdet", med en unikt lugnande och smärtstillande effekt. Farmakologisk forskning visar att den blockerar natriumkanalerna vilket minskar smärta och impulser som gör att det kliar i huden.

- Vitt te-extrakt: Skyddar och stärker kapillärerna och innehåller mycket polyfenol som minskar rodnader och hjälper mikrocirkulationen.

Användning: Används varje morgon och kväll. Applicera på en rengjord och torr hud genom att massera in en liten mängd över ansikte och hals tills cremen har absorberats helt. Applicera Skin Resonance Remedy Oil före cremen för en intensivare behandling av huden.

Storlek: 50 mlLäs mer
Stäng

Om märket

Logotypen med sina klamrar - embracing hands - symboliserar omhändertagande och värme. Comfort zone bryr sig om och tar hand om din hy och ditt välbefinnande. Pålitligt och effektivt! Comfort zone lovar fantastiska behandlingsupplevelser och produkter som vårdar, reparerar och ger omedelbara långvariga resultat. Den genomgående unika positionen garanteras av genuint, konsekvent och trendkänsligt arbete och produktutvecklingsarbete i egna laboratorier. Comfort zone har anslutit sig till organisationen LIFE GATE, ett eko-kulturellt nätverk där projektet ZERO IMPACT går ut på att sänka koldioxidutsläppen. Comfort zone är övertygad om att alla kan bidra med något för att rädda vår planet. Comfort zone bidrar till att skydda och återplantera skog och producerar t ex sina produkter med grön el.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: CZ-4003

Liknande produkt

Andra har också köpt

15
Comfort Zone Renight Cream
676 kr
795 kr
4067
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
15
PÜR 4-in-1 Pressed Mineral Makeup
395 kr
465 kr
5000r
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
15
Bioline Primaluce Cleansing Gel
468 kr
550 kr
6000
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
15
Bioline Delicate Refreshing Lotion
344 kr
405 kr
6123
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Kundomdömen
Betyg på Oribe Signature Conditioner 1 000 ml i gruppen Ansikte / Ansiktskräm / 24-h kräm / 24h-kräm för mogen hud hos Hudotekets Webshop