SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Infuzion i gruppen Behandlingar / Ansikte / Ansiktsbehandlingar / Avancerad hudvård & apparatur hos Hudotekets Webshop (R-infuz)
Infuzion

Infuzion

Kombinera din Infuzion med Dermapen4 microneedling för bästa resultat. Just nu, 500 kr rabatt vid duobehandling.

Få en yngre hud med Infuzion! Det är en avancerad behandlingsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring. Behandlingen är smärtfri och utan nålar.
Infuzion System är en revolutionerande behandlingsmetod som slussar in skinboosters tre millimeter ner i huden. Man för ner hualyronsyran med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Behandlingen är fri från nålar och orsakar därmed inga obehag.

Med Infuzion kan man behandla ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialvecken, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger en omedelbar effekt, fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.

När du gjort tre behandlingar, med en veckas mellanrum, så håller resultatet i sex månader. Därefter behövs bara en behandling var sjätte månad för att bibehålla ett vackert resultatet.

Fördelar med Infuzion

  • Ingen smärta eller svullnad
  • Tar bort fina linjer och fyller ut rynkor
  • Ökar kollagen och elastinproduktionen
  • Återfuktar huden på djupet
  • Ger jämn och fin yta med lyster
  • Resultatet håller i upp till 6 månader (3 behandlingar)
  • Omedelbart resultat

Ett extra supertips är att göra en ansiktspeeling hemma innan ditt besök för att hyaluronsyran ska ha ännu enklare att ta sig ner i huden.

Exempel på zoner:
Ansikte = 1 zon, 50 minuter
Ansikte och hals = 2 zoner, 70 minuter
Ansikte, hals och dekolltage = 3 zoner, 85 min


 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop