SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Injektionsbehandling Belkyra i gruppen Behandlingar / Ansikte / Injektionsbehandlingar hos Hudotekets Webshop (aBelkyra)
Injektionsbehandling Belkyra
Injektionsbehandling Belkyra

Injektionsbehandling Belkyra

Att man har en dubbelhaka kan ha olika orsaker: åldrande, genetik eller viktuppgång. Man kan idag använda olika metoder för att bli av med sin dubbelhaka. På Hudoteket är vi stolta över att kunna erbjuda en Belkyra. En injektionsbehandling som reducerar din dubbelhaka utan kirurgiskt ingrepp. Denna behandlingen utförs av Anders Franzén, legitimerad sjuksköterska.

Denna behandling bokas över telefon på 036-12 06 66 eller när du kommer förbi vår salong. Välkommen


Nu kan du enkelt och smidigt få din dubbelhakan att minska genom att vi punktvis injicera området med det välbeprövade läkemedlet Belkyra. Resultatet kan likställas med en fettsugning, men du fördelen är att du slipper lång konvalescens, ojämnheter eller långvarigt känselbortfall. Belkyra är det första godkända läkemedlet för att reducera oönskat fett under hakan. Detta är ett bra alternativ för dig som upplever sin dubbelhalka besvärande. Dessutom kan man i vissa fall även ta bort lokala fettdepåer på kroppen som kan vara svåra att komma åt med fettsugning eller fettfrysning, exempelvis insida knän och framsidan av armhålorna.

Vad är Belkyra?
Belkyra är ett läkemedel och innehåller den aktiva substansen deoxicholsyra. Den tillverkas naturligt i kroppen för att underlätta nedbrytningen av fett. Belkyra är icke-human, icke-animalisk (som inte härstammar från människa eller djur) och är identisk med det naturligt förekommande deoxicholsyran som vi har i kroppen.

Hur går det till?
Behandlingen utformas individuellt. När Belkyra injiceras i halsen så förstörs fettcellerna i området. Detta resulterar i en mer markerad och uppstramad hakprofil. Dubbelhakans storlek förbättras gradvis efter varje behandlingstillfälle. Därför 
krävs i oftast flera behandlingar for att uppnå ett fullgott resultat. Men ska inte överskrida sex behandlingstillfällen. Oftast brukar två till tre behandlingstillfällen vara tillräckligt för önskat resultat men detta skiljer sig från person till person.

Pris
Behandlingen kostar 10 000 kr per gång. Oftast krävs det runt 2-3 behandlingar för att nå ett önskat resultat. - 45 min45 min
Antal: 
Köp som presentkort
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även
Cooltech
2995 kr

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop