SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Vad är K-Beauty?

K-beauty är så mycket mer än bara deras hudvårdsrutin på 10 steg och roliga sheet masks. Kärnan i Koreansk hudvård är inte vilka produkter du använder utan hur du tänker. Det är exempelvis helt okej att använda din favoritmask från ett svenskt varumärke i din hudvårdsrutin. Det viktigaste är att gå till botten med dina problem och ge din hud den bästa möjliga chansen till att nå ett så hälsosamt och vackert resultat som möjligt.Otrogna med all rätt


OTROGNA MED ALL RÄTT

Känner du igen dig i att du gärna köper produkter från samma märke? Sydkoreanska konsumenter har såklart favoritprodukter men har väldigt lätt för att byta ut och testa nytt. Konsumenterna letar alltid efter the next big thing och därför utvecklas nya förbättrade produkter inom K-beauty i en rykande fart. Vill du ha hjälp att plocka russinen ur kakan? Kontaka vår kundtjänst så guidar vi dig kring vilka produkter som matchar med dina nuvarande favoriter.

Fokus på hudvård. Lösen problemen istället för att täcka dem. 80 % hudvård 20 % makeup


EN LÅNGVARIG LÖSNING

Istället för att använda makeup för att dölja sina problemområden så försöker skönhetsnördarna i sydkorea att gå till botten med problemet. COSRX har stort fokus på produkter som hjälper en acnebenägen hy, med syftet att lösa problem och jobba med att hålla huden problemfri - en mer långvarig lösning än att täcka med concealer. Det här är en mentalitet som vi älskar. Både män och kvinnor i Sydkorea kan gå rakt ut på gatan, minimalt med makeup och fortfarande se flawless ut.


Varför ska man välja K-Beauty?


VARFÖR ÄR KOREANSK HUDVÅRD SÅ BRA?

K-Beauty har tagit världen med storm. Men hur kommer det sig egentligen att det blivit så populärt? Här nedan listar vi bara några av anledningarna till att vi älskar K-beauty, och tror att det är här för att stanna. 

 

Anledning 1INNOVATIONER

BB-cream, cushion foundation, sheet masks, essence med mera är saker som ursprungligen kommer få Sydkorea. På grund av koreanernas otroligt höga krav så tvingas varumärkena att hela tiden utveckla och ta fram ännu bättre produkter.

Anledning 2 

INIFRÅN OCH UT

En sydkorean tänker väldigt holistiskt kring sin hudvård. För att uppnå den perfekta hyn så krävs det att man börjar inifrån och man vet att det kan ta lite tid. Det räcker inte att enbart jobba med de yttre hudlagret. De gör allt från att dricka närande te, hålla sig borta från solen till att konstant se till att tillföra fukt till sin hy för att få ett långt och hållbart resultat. 


Anledning 3

 


 

INGREDIENSER FRÅN NATUREN

De blandar, för oss, annorlunda ingredienser som exempelvis snigelfiltrat med gamla traditionsenliga ingredienser vars resultat har bekräftats av generationer. Detta gör att man kan få helt andra resultat än vad vi idag är vana vid. Med visionen om att det gärna ska härstamma från naturen och utan kemikalier ska även den mest känsliga kunna använda produkterna. 

Anledning 4 

MER FÖR PENGARNA

På grund av den stora efterfrågan och det stora utbudet av hudvårdsvarumärken är det hög konkurrens. Detta gör inte bara att nya mer effektiva produkter produceras utan även att priserna hålls nere, utan att kvalitén på något sätt försämras.
 

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop