SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Lernberger Stafsing


Märket Lernberger Stafsing har utgått från vårt sortiment. Tips! Besök gärna dessa sidor: Nyheter, Kampanjprodukter, Topplistan. Erbjudanden & Märken.

Lernberger Stafsing är ett svenskt företag som startades, drivs och ägs av oss – Patrik Lernberger och Mattias Stafsing. Företaget grundades på övertygelsen om att du är mer fantastisk, excentrisk och spännande än vad du tillåter oss att se.
Du förtjänar en lyxigare vardag där du mår bra såväl på insidan som på utsidan.Du förtjänar att få veta vad som påverkar dig på insidan och utsidan för att kunna göra aktiva och medvetna val. Innehåll och yta. Produkt och paketering. Hållbarhet och elegans. LS rymmer alltid båda delar.

Vi är hjärtat i vårt varumärke. Vår personliga livsstil, integritet och fingertoppskänsla är det som gör oss och vårt varumärke unikt. Alla människor vi har mött, alla års erfarenhet av hår, skönhet och styling har gett oss en oslagbar erfarenhet som är unik för Sverige. Vi vet vilken effekt de rätta produkterna med de rätta ingredienserna har på människor.

Men vi tröttnade på att vår samlade erfarenhet och passion endast var tillgänglig för några få utvalda artister, modeller och fashionistas. Vi ville nå ut till alla. Vi tycker att alla har rätt till hälsosamma, hållbara produkter och ett lyxigare vardagsliv. Enkelt uttalat – alla förtjänar att må bättre och känna sig snyggare.
Inspirerade av den enklaste av råvaror – den skånska rapsoljan - började vi tillverka våra egna hårvårdsprodukter hemma i köket. Och en sak ledde till en annan… Vi älskar vårt jobb och tillfredställelsen det ger att se människor upptäcka den skillnad som bra produkter gör och hur våra kunder med familjer kan njuta av fördelarna att känna sig bättre både på insidan och utsidan.

HUR GÖR VI DET?
Vi tar fram produkter utifrån kunskap, hjärta och samvete. Produkter som gör dig vackrare, djärvare och mer strålande. Genom att fokusera på både insidan och utsidan kan vi leverera produkter av bästa kvalitet för den insiktsfulla och moderna människan. Det holistiska synsättet är en del av allt vi gör. Vi bryr oss om hur innehållet i våra produkter påverkar miljön och våra kroppar men bara som en förutsättning för att göra människor vackrare och mer attraktiva.

MADE IN SWEDEN
Made in Sweden betyder att alla våra produkter utvecklas och tillverkas i Sverige enligt svenska lagar och regler. Vår passion och kunskap för hår är ständigt med i utvecklingsprocessen och vi kontrollerar hela produktionskedjan från råmaterial till färdig produkt.


Yours sincerely,
PATRIK & MATTIAS
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Hårtyp:

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop