SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
M Picaut Cupping Therapy For Face & Body i gruppen Ansikte / Tillbehör hos Hudotekets Webshop (110711)
M Picaut Cupping Therapy For Face & Body
M Picaut Cupping Therapy For Face & Body

M Picaut Cupping Therapy For Face & Body

439 kr
 
Lägg i varukorg
Spara som favorit
Skickas normalt inom 24 h
Fri frakt över 150 kr
Fossilfria box-och hemleveranser
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation
M Picaut Face and Body Cups innehåller 4 koppor i olika storlekar anpassade för kropp och ansikte. Passar för behandling av muskelspänningar, för att lyfta bindväven, förminska rynkor och öka blodgenomströmningen i huden.

För vem? Passar alla hudtyper. Använd ej på skadad eller irriterad hud.

Egenskaper: Kopporna är gjorda av 100% silikon som är BPA-fria.
- Huden blir rosig, len och fräsch.
- Ansiktet får en lätt liftingeffekt.
- Arbetar med fina linjer och minskar påsar under ögonen.
- Löser upp djupgående muskelspänningar.
- Förbättrar flödet i lymf- och blodsystem.
- Påskyndar återhämtning efter träning.
- Kan hjälpa mot stelhet och värk i muskler och leder.

Användning:
- Koppning på kroppen kan utföras en till två gånger per dag de första veckorna och därefter en till två gånger i veckan.
- Koppning kan användas lokalt för vissa punkter på kroppen eller utföras som massage. Observera att kopporna inte ska sitta på samma punkt på kroppen mer än 15-20 minuter i taget, som mest.
- Använd lite kroppsolja i samband med behandlingen, till exempel Goodness Glow All Over Dry Oil.
- I ansiktet kan de två minsta kopporna användas som en del av rengöringsrutinen morgon och kväll i samband med applicering av din favoritkräm eller ansiktsolja från M Picaut, förslagsvis Precious Oil eller Gold Magician Firming Oil.
- Så gör du: Placera kopporna mot huden och tryck ihop dem så att ett undertryck bildas. (Det ska kännas som ett lätt tryck mot huden, men inte vara obehagligt. Om det gör ont, lätta på koppen.)
- Rengör kopporna med tvål och vatten efter varje behandling.

Ansikte:
Ta några droppar av M Picaut Precious Oil eller Gold Magician Firming Oil. Placera kopporna mot huden och tryck ihop dem så att ett undertryck bildas. (Det ska kännas som ett lätt tryck mot huden, men inte vara obehagligt. Om det gör ont, lätta på koppen.) Massera försiktigt inifrån och ut, enligt skissen på ytterförpackningen, under ca 5–10 minuter. Använd gärna kopporna morgon och kväll den första veckan. Underhåll sedan din skönhetsrutin 1–2 gånger i veckan.

Kropp:
Se till att vara ordentligt inoljad. Ett bra tips är vår egen favorit, M Picaut Goodness Glow All Over Dry Oil. Placera kopporna mot huden och tryck ihop dem med fingrarna så att ett undertryck bildas. Använder du kopporna lokalt för vissa punkter på kroppen så tänk på att de inte ska sitta på samma punkt mer än 15–20 minuter i taget. Om du använder kopporna för massage; gör stora, svepande rörelser och fokusera lite extra där det finns spänningar. Använd kopporna en till två gånger per dag under de första veckorna. Därefter en till två gånger i veckan.

OBS! Använd ej på skadad eller irriterad hud. Se upp för ett alltför kraftigt sug som kan ge blåmärken. Det är absolut inte farligt men kanske inte önskvärt i t.ex. ansiktet. Undvik koppning om du tar blodförtunnande mediciner, har diabetes eller är gravid. Försiktighet vid ytligt liggande blodkärl och/eller åderbråck. Rådgör direkt med din läkare vid osäkerhet eller ev. frågor.

Storlek:
4 st koppor.
Läs mer
Stäng
M Picaut är en exklusiv hudvårdsserie för ansiktet som tillverkas i Sverige. Ingredienserna har en dokumenterad synbar effekt av anti-age som sedan kombineras med det renaste naturen kan erbjuda. Naturligtvis är alla produkter helt fria från mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater, onödiga artificiella utfyllnader och färgämnen.

Huden tar upp mer än hälften av det som smörjs på den. Mette Picauts serie, med 95-99 procent ekologiska ingredienser, stöder och stärker hudens naturliga funktioner. Kollagenhalten i huden ökar tack vare peptider i en ovanligt hög dos (3%), vilket gör att serien samverkar till att ge en fastare hy med färre linjer och rynkor redan efter två månaders användning. Produkterna är skräddarsydda för att hjälpa hudens egna funktioner.

Mette Picaut har skapat en serie som hon själv alltid önskat och som är underbar att använda - så som hudvård bör vara!
Läs mer
Stäng

*Ingredienser från ekologiskt certifierade odlingar

Leveranstid:

Vi packar normalt ditt paket inom 24 h (helgfria vardagar). Under stora kampanjer och helger så som Black Weekend eller liknande kan ditt paket levereras något senare.

 
Frakt: Fri frakt över 150 kr
I kassan får du förslag på fraktalternativ som är baserade på vikt och storlek på det du har köpt, samt det postnummer du anger. Vi samarbetar med Postnord, Instabox, BudBee och DB Schenker. Du kan även hämta din order fraktfritt i vårt showroom på Herkulesvägen 6 i Jönköping. 

Retur: Klicka här för mer information om byten och returer.


Säkra betalningar: Välj mellan Swish-betalning, kortbetalning, direktbetalning, konto/delbetalning med Klarna eller gratis faktura med Klarna.

Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
 

Rådgivning: Är du osäker på ditt köp? Konsultera gärna med någon av våra hudterapeuter eller frisörer. De finns på 036- 34 45 62 eller webshop@hudoteket.se må-tors 8-18 samt fre 8-16 helgfria dagar. 

För fullständiga köpvillkor, läs vidare här>
M Picaut
Art.nr: 110711

Kundomdömen

Visa alla omdömen

Tips från flödet @hudoteket

Fler produkter från M Picaut

M Picaut  Ruby Passion Probiotic Lifting Serum
899 kr
rubypassion
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
M Picaut Rose Quartz Supreme Probiotic Rich Cream
749 kr
110438
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
M Picaut Skin Detox Moisturiser
599 kr
1-SDM-50
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
M Picaut Hydrating Water
399 kr
MP-02
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Andra har också köpt

PÜR Big Look Mascara
325 kr
5262
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioline Vita+ Revitalizing Mask
95 kr
6285
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
M Picaut Hydrating Water
399 kr
MP-02
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
M Picaut Precious Oil
789 kr
MP-03
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop