SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
insta
Medik8 White Balance Duo i gruppen Ansikte / Pigmentfläckar hos Hudotekets Webshop (1062)
Medik8 White Balance Duo

Medik8 White Balance Duo

0 kundomdömen
895 kr
Antal: 
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Vi erbjuder hemleverans Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Whitebalance Day & Night är en del av Medik8 brightening solution. Det är ett dagligt återfuktnings-system som kombinerar både brightening och anti - aging fördelar. Dessa arbetar tillsammans och hjälper till att ljusa upp och jämna ut hudtonen.
 
För vem? Passar solskadad och/eller pigmenterad hud.

Egenskaper: Två uppljusande cremer som kan användas på alla typer av pigmenteringar: Mörka fläckar , åldersfläckar, fräknar, solskador, ojämn hudton och melasma. Fungerar i kombination med White balance click för att åstadkomma synliga och långvariga uppljusande resultat.

Aktiva ingredienser: 


White Balance Day - SPF 50:


- Oxy-R (Oxyresveratrol): En patentsökt, ultra effektiv hudtonande molekyl som hjälper till att hämma melanin produktionen.

- Reflekterande Pigment: För omedelbar uppljusning och en jämnare hudton.

- Vitamin C: antioxidant: Har anti-inflammatoriska egenskaper. Neutraliserar fria radikaler och skyddar huden mot UV-inducerad pigmentering.

- Niacinamid, vitamin B3: Förbättrar hudens återfuktning, fungerar som en antioxidant, har antiinflammatorisk verkan, och hudtonande egenskaper.

- Moisture Magnets™: En varumärkes kombination av sackarid isomerat och isosorbid dikaprylat för att transportera in och behålla fukten i huden.


White Balance Night:

- Oxy-R (Oxyresveratrol): Ett ultra effektivt hudtonande ämne som hämmar melanin produktionen.

- Glukonolakton: a polyhydroxisyra (PHA): Som ökar cellförnyelsen för att smälta bort envisa pigmenteområden under natten. Fungerar även som ett fuktighetsbevarande ämne i huden.

- Lakrits & Mulberry Extract: Natur och kraftfulla hudtonande extrakt. Dessutom tillför de antioxidanter och har antiseptiska fördelar för huden.

- Vitamin E: antioxidant; Reducerar UV-inducerade missfärgningar och har kraftiga anti-aging fördelar.

- Niacinamid: vitamin B3: Förbättrar hudens återfukt, fungerar som en antioxidant, verkar antiinflammatoriskt, och har hudtonande egenskaper.

Användning: På morgonen: Använd White Balance day på ansiktet, halsen och dekolletaget , undvik ögon och läppar. Använd lätta , uppåtgående rörelser och låt cremen absorbera. Använd efter applicering av Medik 8 White Balance Click.

På kvällen: White Balance Night på ansiktet, halsen och dekolletaget, undvik ögon och läppar. Använd lätta , uppåtgående rörelser och låt cremen absorbera. Använd efter applicering av Medik8 White Balance Click.

Storlek: 30 ml, 30 ml


Läs mer
Stäng

Om märket

Medik8 har sin bas i England och producerar högkvalitativa hudvårdsprodukter med de bästa ingredienserna. Serumen är till exempel handgjorda på ett laboratorium i mycket små mängder för att ha bästa möjliga kvalitet ut till dig som konsument. Varumärket består av skräddarsydda linjer för specifika hudproblem som pigmenteringar, fina linjer, acne, torrhet, rodnad och mörka ringar under ögonen. Forskarteamet hos Medik8 representerar över 40 års samlad erfarenhet inom hudvård. 

Medik8 jobbar också för att minimera påverkan på vår miljö. Det är något som beaktas vid varje etapp i utvecklingen av produkterna, från den inledande forskningen till den slutliga tillverkningen. Deras produkter är dessutom förpackade i miljövänliga förpackningar som hjälper till att förhindra slöseri med papper. Få en fin hud samtidigt som du är snäll mot vår natur med Medik8.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 1062

Liknande produkt

Andra har också köpt

Medik8 Ultimate Recovery Bio Cellulose Mask X 6
695 kr
1018
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Medik8 Advanced Day Eye Protect SPF 30
605 kr
1083
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
25
Davines Essential OI Absolute Beautifying Shampoo
239 kr
319 kr
51057
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
25
Davines Essential OI Absolute Beautifying Conditioner
262 kr
349 kr
51058
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Kundomdömen