SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

LED-masker & hudvårdsapparater

Här hittar du högteknologiska hudvårdsapparater för hemmabruk. För ett salongsresultat hemma helt enkelt! De blir allt fler på marknaden och du kan välja om du vill jobba med blått ljus, rött ljus, en kombination av de båda eller med mikroström. Ljusterapi har visat sig ha en rad fördelar på huden och effekterna av ljusen skiljer dem åt.

Det blåa ljuset jobbar på att behandla akne, orenheter, det kontrollerar hudens talgutsöndring och håller huden ren, medan det röda ljuset jobbar på åldrande genom att det stimulerar kollagen- och elastinproduktionen, ökar blodcirkulationen och ger energi till mitokondrierna. Tillsammans skapar de båda ljusen alltså en magisk effekt! 

Mikroström aktiverar istället hudens muskler och lymfsystem. Som ett träningspass för ditt ansikte! Huden får ett lyft och stramar upp huden i både ansiktet och på kroppen. Konturen i ansiktet förstärks och linjer suddas ut. 

Är du sugen på att testa någon av apparaterna? Rådfråga gärna oss innan. Du hittar våra kontaktuppgifter här. Vill du läsa mer om varje produkt nedan hittar du ett helt inlägg här
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
8 artiklar
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop