SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Mist

En mist är ett måste i allas badrumsskåp, handväska eller necessär. Det är ett ansiktsvatten på flaska som sprayas över ansikte och dekolletage för att snabbt tillföra huden fukt, antioxidanter och eventuellt även svalka en blossande hud. Sprayen kan ha olika egenskaper och passa olika hudtyper, exempelvis vara matterande för den feta hudtypen eller mer lystergivande för den torra. Antingen applicerar du sprayen direkt efter rengöring som en toner men den är också smidig att ha med sig i väskan eller ställa på skrivbordet på jobbet för att återfukta, fräscha upp och ge huden en fuktboost under dagen.

Varför fuktspray?

Att använda en fuktgivande ansiktsmist motverkar att huden kommer strama och kännas torr under dagen. Genom att spraya lite över hela ansiktet ger du din hud en direkt fuktboost. Eftersom de flesta fuktspray går att använda över smink kan man boosta huden närhelst under dagen och kvällen. Kanske känner du dig lite torr efter en dag på kontoret? Då är det bara att spraya några gånger och sedan är du redo för ett glas vin med kollegorna! En favorit vad gäller användning av en bra fuktspray är under och efter en längre flygtur. Ni vet den där torra känslan man har i ansiktet när man flyger och efter man har landat? Den är som bortblåst om man använder sig av en spray för ansiktet.

När du köper en ansiktsspray av bra kvalitet så ger du inte bara huden bra med fukt utan även en rad näringsgivande ämnen! Så slut ögonen, tryck långsamt och stadigt på pumpen för att spraya ut en fin dimma över ansiktet. Din hud kommer tacka dig när du sprayar dig med din fuktspray.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Babor bareMinerals Beauté Pacifique Benton Clarins Dermalogica Dr Dennis Gross Elemis Grown Alchemist iS Clinical Jane Iredale M Picaut Murad Natura Bissé NuFACE Peter Thomas Roth Sans Soucis Sisley Verso
Hudtyp:
Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Torr hud
Hudtillstånd:
Akne Fuktfattig hud Linjer och rynkor Ojämn hudstruktur Ojämn hudton Pormaskar Rodnad Slapp hud Stora porer Stressad hud Yttorr hud
Ingrediensönskemål:
Ekologisk Vegansk
Konsistens:
Balm Olja Spray Vätska
37 artiklar
Dermalogica Multi-Active Toner
300 kr
375 kr
DLA-102014
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Verso Anti Pollution
420 kr
2012021
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Clarins Fix' Make-Up
325 kr
22051000-7
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Dermalogica UltraCalming Mist
348 kr
435 kr
110545
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elemis Pro-Collagen Rose Glow Kit
995 kr
1295 kr
2278405
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop