eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Brud & Bröllop

Går ni i bröllopstankar? Då är det hög tid att börja planera! För att er stora och vackra dag ska bli så bra som den bara kan bli kräver detta att förberedelserna hamnar i professionella händer. Anlita därför Hudotekets duktiga och erfarna frisörer, makeupartister och hudterapeuter.

Vi erbjuder dig att bli brud i en fantastisk vacker miljö med kristallkronor, kakelugnar och takterass som även lämpar sig mycket bra för fotografering. Möjlighet att hyra vår takvåning Top Floor för ditt sällskap under förberedelserna eller för möhippa, middag och själva brudfesten. Vi hjälper er med personlig rådgivning, tidsplanering och bokning av de behandlingar som just ni behöver och önskar, både före och under bröllopsdagen och lämnar ingenting till slumpen.

Vi har satt ihop några populära kombinationer nedan, men vi kan även skräddarsy paket efter era önskemål. Kontakta oss då på 036-12 06 66. Varmt välkommen!

Tips! Boka gärna tid för dina brudnäbbar/tärnor också. Vi utför även uppsättning och makeup för övriga festdeltagare. Planera även in dina egna förberedande behandlingar såsom färgning/slingor, samt behandling av ansikte, hand, fot och kropp så att du blir ditt vackraste jag. Vi hjälper dig gärna!

Vill du redan nu börja fundera och planera på egen hand, ta gärna en kik på våra tips inför bröllopet. Guiden hittar du här.

Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Salong:
Jönköping
2 artiklar
Brudpaket Hår & Makeup
4050 kr
brud2
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Brudpaket Komplett
4950 kr
brudkl
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop