SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Brud & Bröllop på Hudoteket


Går ni i bröllopstankar? Då är det hög tid att börja planera! För att er stora och vackra dag ska bli så bra som den bara kan bli kräver detta att förberedelserna hamnar i professionella händer. Vi erbjuder dig att bli brud i en fantastisk vacker miljö med kristallkronor och kakelugnar.


Det första som händer när du väljer att låta oss på Hudoteket att hjälpa dig på er bröllopsdag, är att du och din frisör sitter ned tillsammans för att gå igenom vilka förväntningar som finns, och vad du vill göra inför den stora dagen. Sedan berättar vi vad vi kan hjälpa till med och arbetar fram en detaljerad plan så att du vet precis vad som händer, och hur vi tillsammans förbereder er stora och härliga dag så att den blir så bra som möjligt.

Ditt hår och konsultation


Vid hårkonsultationen talar du om för din frisör vilka önskemål du har angående din frisyr, och hur du har tänkt dig att se ut, så att vi kan förverkliga dina drömmar. Vi ger dig tips och råd om alla stylingdetaljer gällande håruppsättning samt tillbehör som slöja och andra typer av hårprydnader.

Kom ihåg att det oftast behövs flera förberedande behandlingar för att nå det bästa resultatet. Detta kan innefatta bland annat klippning, slingor eller färgning. Vi sätter även löshår, både tillfälliga för en dag eller mer permanenta extensions för att förlänga eller förtjocka ditt eget hår. För en brudgum är det främst klippning, men färg eller slingor kan också passa. Veckan innan bröllopet rekommendar vi att han ”putsas” till med bland annat ansning av nack-, näs och öronhår samt formning av bryn.

Makeup


Brudmakeupen skall prövas för att passa din personlighet och lyfta fram ditt vackraste jag. Den ska göra att bröllopsfotot blir det bästa. Som man behöver man även pudras lite för att inte blänka på fotografierna.

Makeupen skall vara lika fin i dagsljus utomhus som vid vigseln och den ska dessutom hålla långt fram på småtimmarna. Inledande konsultation med framprovning av färgval ingår i priset.

Brudklädsel


Sista steget i din skönhetsvård inför bröllopet och pricken över i:et är naturligtvis att få bli riktigt fin i håret på själva bröllopsdagen. Vi börjar med att sätta upp eller arrangera ditt hår till den frisyr som ni bestämt på konsultationen. Därefter brukar det vara dags att få din fina makeup lagd.

Det är viktigt att hålla sig alert och pigg, så du får givetvis paus på lämpligt ställe då vi bjuder på en macka med dricka till. Du får sedan assistans att ta på din brudklänning och fixa alla tillbehör på bästa sätt. Du kan titta dig i stora spegeln och njuta av att vara dagens prinsessa!

Här kan man också samlas en stund med din blivande make eller maka. Om det är en kille kan han också behövas tittas till och få hjälp med eventuell blomma och få lite puder i ansiktet för att matta ansiktet inför fotograferingen. Vi följer er sedan ner och hjälper er in i bilen och ser till att allt är med. Tryggt och skönt. Lycka till!

Brudtärnor och brudnäbbar


Givetvis tar vi gärna hand om hela ert sällskap på den stora dagen. Vi kan göra frisyrer på både stora och små i brudsällskapet och även makeup på brudtärnor. Ett tips är vår festmakeup eller styling/uppsättning.PAKET 1

Brudpaket Komplett

5 500 kr


Ett komplett paket för dig som vill göra dig till brud på Hudoteket. Håruppsättning, makeup, konsultationer samt klädsel till färdig brud med allt vad det innebär. Ett brudpaket som rekommenderas dig som vill ha allt fixat på sin stora dag, här tänker vi på rubbet! Hår, makeup och klädsel till färdig brud samt konsultation. Det perfekta paketet helt enkelt!

I paketet ingår:


Brudhår
- Konsultation max 50 min i samband/snarast med bokning så att du även hinner göra kompletterande och förberedande behandlingar i god tid innan
- Rådgivning - val av frisyr, uppsättning, tillbehör, löshår, eventuell egen slöja med mera
- Håruppsättning på bröllopsdagen enligt tidigare konsultation

Brudmakeup
- Konsultation max 40 min i samband/snarast med bokning med utprovning av färger
- Makeup på bröllopsdagen enligt tidigare konsultation

Brudklädsel & förtäring
- Förvaring av brudklänning, skor och tillbehör
- Vi bjuder på fika så du håller dig pigg och alert
- Hjälp med påklädning till färdig brud och hjälp ned till bilen om så önskas

PAKET 2

Brudpaket Hår

3 700 kr


Ett paket för dig som vill ha hjälp med
håruppsättning på din stora dag.

I paketet ingår:


Brudhår
- Konsultation max 50 min i samband/snarast med
bokning så att du även hinner göra kompletterande och
förberedande behandlingar i god tid innan
- Rådgivning - val av frisyr, uppsättning, tillbehör, löshår,
eventuell egen slöja med mera.
- Håruppsättning på bröllopsdagen enligt tidigare konsultation

PAKET 3

Brudpaket Makeup

1 800 kr


Ett paket för dig som vill ha hjälp med
makeupen på din stora dag.

I paketet ingår:


Brudmakeup
- Konsultation max 40 min i samband/snarast
med bokning med utprovning av färger
- Makeup på bröllopsdagen enligt tidigare
konsultationFörberedande behandlingarFörberedande hudvård


För att din makeup ska bli riktigt hållbar och se så naturligt fräsch ut som möjligt på den stora dagen krävs en hel del underarbete. Regelbundna ansiktsbehandlingar hos en hudterapeut och därefter skötsel hemma med anpassade hudvårdsprodukter är av stor vikt några månader innan bröllopet.

 

Vackra ögon


Inför bröllopet så tycker vi att det är ”ett måste” att även göra färgning av fransar och bryn samt att forma brynen genom att plocka och eventuellt klippa dem. Välformade ögonbryn och mörka fina ögonfransar ger ett litet lyft som gör att det färdiga resultatet blir ännu bättre. Detta gäller även en brudgum.

Kroppen


Unna er en stunds relax! Hudotekets massageterapeuter hjälper er gärna med avslappnande, klassisk kroppsmassage, vårdande spabehandlingar med lätta massager eller lerinpackningar. Vill du få en läcker solbrun nyans på kroppen så prova vår brun-utan-solbehandling för ansikte och kropp.

Sköna fötter


En alltid lika välbehövlig pedikyr ger sköna fötter för både honom och henne. Fint lackade tånaglar känns som pricken över i:et för bruden. Speciellt om man sedan ska på smekmånad och visa fötterna i öppna sandaler eller sprätta med tårna i sanden.
Fina händer


Att få trä ringen på en vacker hand med välvårdade naglar förhöjer helhetsintrycket, för att inte tala om vad fina naglar gör för era bröllopsfoton. Vårdande manikyr för er båda, med avslutande lackning för den som önskar ser fint och välvårdat ut.
Vaxning


Om du vill vaxa benen så att de blir mjuka och släta, tänk på att boka detta i god tid då man måste spara ut hår för att få bäst resultat. Ännu viktigare för er som ska åka till varmare breddgrader, så du slipper tänka på rakhyvlar när du njuter av sol och värme.

 ERBJUDANDE

Vid bokning av ett av ovanstående paket får du 10% rabatt på alla förberedande behandlingar samt produkter.


Följ oss på Instagram, @hudoteket och @hudotekethair för mer inspiration

Stanna upp ett tag mitt i allt och kom ihåg att njuta av den här tiden, av förberedelserna och alla behandlingar. Det är en underbar känsla av lyx och ett sätt att ladda upp och få ny energi. Denna tid ska du kunna minnas med glädje och inte stressa dig igenom. En fantastisk början på en oförglömlig dag och ert liv tillsammans som gifta börjar hos oss på Hudoteket. Varmt välkomna!KONTAKTA OSS

Hör av dig till oss på 036-12 06 66 eller salong@hudoteket.se för mer information och hur vi kan hjälpa er att få just er drömdag att gå i uppfyllelse.


Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop