SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Fotvård, pedikyr & manikyr

Se på dina händer och fötter – andra gör det. Få naturligt vackra naglar och mjuka, lena händer och fötter. Med en manikyr eller pedikyr från Hudoteket känner du dig genast mycket fräschare och mer välvårdad. Att bry sig om sina fötter är ingen lyx, det är en nödvändighet!

Hudotekets fotvårdsbehandlingar är dock ej medicinsk fotvård utan välgörande pedikyrer för dig med friska fötter som behöver fräschas upp.


Regelbunden fotvård:

  • Ökar det allmänna välbefinnandet
  • Förebygger många fotvårdsproblem
  • Ger dig fina fötter året om
  • Dina fötter både känns och ser ut som nya

Vi använder oss av produkter från CND Vinylux. Effektiva och vårdande cremer, nagellack som alltid har de senaste och finaste färgerna och tillbehör som gör din nagelvård betydligt enklare på kort tid.

Vi erbjuder även Shellac- både på händer och fötter. Nagellack som håller i flera veckor. Grymt bra!

Läs mer
Stäng
Pedikyr Shellac
70 min
895 kr
Pedikyr med CND Shellac. Denna metod gör så att lacket sitter på plats i flera veckor! Shellac är ett speciellt lack där du sitter under en lampa som härdar lacket. Detta gör att lacket sitter kvar på nageln tills det växer ut. Beroende på hur snabbt nageln växer behöver man göra om det, men kring tre veckor brukar vara en bra tid.

I behandlingen ingår: Mjukgörande fotbad eller våtinpackning, bortagning av förhårdnader och liktornar. Filning av hälar, nagelklippning, rensning av nagelband och polering av nagelplatta. En skön fotmassage och lackning av dina naglar med Shellac.

Vill du kan du enkelt ta bort Shellacet själv, fråga oss så berättar vi mer. Du kan även boka tid för borttagning på salong.
Fotvård Klassisk/Friskvård
50 min
750 kr

Behandlingen för dig som vill ha riktigt fina och fräscha fötter! Denna behandling kan du även nyttja som friskvård.

I behandlingen ingår: Mjukgörande fotbad eller våtinpackning, borttagning av förhårdnader och liktornar. Filning av hälar, nagelklippning, rensning av nagelband, polering av nagelplatta och avslutande lätt fotmassage.

Manikyr Shellac
50 min
850 kr
Manikyr med Shellac-lackning. Denna metod gör så att lacket sitter på plats i flera veckor! Shellac är ett speciellt lack där du sitter under en lampa som härdar lacket. Detta gör att lacket sitter kvar på nageln tills det växer ut. Beroende på hur snabbt nageln växer behöver man göra om det, men kring tre veckor brukar vara en bra tid.

I behandlingen ingår: Naglar och nagelband blir vackra och välformade. Polering av nagelplatta, skön massage och lackning med Shellac.

Vill du kan du enkelt ta bort Shellacet själv, fråga oss så berättar vi mer.
Pedikyr Classic
50 min
750 kr

Pedikyr Classic rekommenderas till alla som vill ha en riktigt ordentligt genomgång av fötterna inklusive en skön massage och lackning av naglarna.

I behandlingen ingår: Mjukgörande fotbad eller våtinpackning, borttagning av förhårdnader och liktornar. Filning av hälar, nagelklippning, rensning av nagelband och polering av nagelplatta. En skön fotmassage och lackning av dina naglar om så önskas.

Manikyr Classic
50 min
750 kr

Rekommenderas till alla, speciellt om du är ny kund hos oss. Naglar och nagelband blir vackra och välformade. Vi polerar nagelplatta samt ger en skön massage. Lackning ingår om så önskas.

Fotritual Massage 25 min
25 min
450 kr

En skön och avslappnande behandling för trötta och svullna fötter. I behandlingen ingår fotbad och peeling av fötterna, samt avslutande massage med en härlig fotcreme.

till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop