SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Biodroga Age Performance Formula Restoring Day Care Dry i gruppen Ansikte / Ansiktscreme / Dagcreme / Mogen hud hos Hudotekets Webshop (21002)
Biodroga Age Performance Formula Restoring Day Care Dry

Biodroga Age Performance Formula Restoring Day Care Dry

0 kundomdömen
869 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

 BIODROGA SYSTEMS AGE PERFORMANCE FORMULA

Fantastisk formula av högeffektiva ämnen ger huden oöverträffad vård och komfort, ren njutning och unika effekter med synbart resultat – och de garanterar absolut en känsla av well-being! Produkterna är mycket lätta, har en fin textur och blir silkesmjuka när de blandas med kroppens naturliga värme. Redan efter att ha använt AGE PERFORMANCE FORMULA första gången så känns huden underbart mjuk och har ett strålande, fast och jämnt utseende.
Dyk in i och upplev AGE PERFORMANCE FORMULA Restoring Facial Fluid, Restoring Day Care for dry skin, Restoring Night Care och Restoring Eye and Lip Care.

Förvem? 55+ mogen hy

Egenskaper:  Den mjuka texturen utvecklar sin smidiga, rikhaltiga och cremiga textur när den blandas med kroppens naturliga värme. Den smälter praktiskt taget ihop med huden och ger en silkesmjuk känsla.
Den optimala kombinationen av aktiva ämnen ger mogen hud det stöd och den vård den behöver när täthet och fasthet avtar och den blir tunnare och känsligare.

Aktiva ingredienser: Matrix Optimizer är verksam på djupet och reducerar synbart yttre tecken på åldrande. Aquarich ger en jämn nivå av fuktighet dygnet runt. Hjälper till att förebygga fuktighetsförlust. Den lugnar irriterad hud och stärker motståndskraften. Dessa effekter optimeras av hyaluronsyra som varaktigt binder fuktighet och vårdar huden
Druvfröolja ger huden en riktig vitamincocktail och är speciellt rik på omättade fettsyror som t.ex. linolsyra. Den reglerar hudens fett- och fuktighetsnivå.
Baden-Baden Rieslingdruvextrakt, skyddar den huden mot skadlig påverkan av ”fria radikaler”.
Vitamin E-acetat stöttar hudens naturliga förhorningsprocess och gör hudytan slät. Stärker också hudens försvarskrafter.


Användning: Applicera jämnt på rengjord hud på morgonen och massera in mjukt.

50mlLäs mer
Stäng

Om märket

Biodroga presenterades för första gången år 1959 och har sedan dess fått många trogna och nöjda kunder världen över. I Jönköping med omnejd har Biodroga varit tillgänglig för Hudotekets kunder sedan 1972, då detta märke var vårt första och bästa val redan på den tiden. Biodroga har flera gånger vunnit den så kallade 'Kosmetikens Oscar' för bästa produktkvalitet, image och skönhetssystem i sin helhet.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 21002

Liknande produkt

Kundomdömen