SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
Biodroga Sensitive Formula All Skintypes i gruppen Ansikte / Ansiktskräm / 24-h kräm / Känslig hud hos Hudotekets Webshop (43667)
Biodroga Sensitive Formula All Skintypes

Biodroga Sensitive Formula All Skintypes

0 kundomdömen
439 kr / 349 kr
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Fri hemleverans över 1299 kr Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Härlig creme som mjukgör torr och känslig hud och hjälper till att återställa hudens lipid-och fuktbalans.
För vem? För känslig och torr hud.

Egenskaper:
- Återfuktande.
- Hög hudkompabilitet.
Stabiliserar hudens skyddsbarriär.
- Tar bort känslan av en stram hud och återställer balansen hos en torr och känslig hud.

Sensitive Care är för dig som söker speciellt skonsam vård till din känsliga hud. Torr och känslig hud känns igen på att den är tunn, fjällig, röd och irriterad. Den egna barriärfunktionen har försämrats och huden har en stark tendens till couperose. Personer med känslig hud reagerar ofta på yttre irritationer som vind och kyla, eller inre faktorer så som psykisk stress. Rodnad kan vara följden av mekanisk irritation och ingredienser som stimulerar hudens microcirkulation. Genetik eller fel hudvård kan göra huden torr och fjällig; brist på lipider och fuktighet leder till att barriärfunktionen minskar. Huden tenderar till irritationer, spänningskänsla och även torrhetseksem eller neurodermatitis. Sensitive Care verkar för att förhindra detta och ge en lugn, mjuk och bekväm hud som är återfuktad och vårdad.

Aktiva ingredienser:
- Avocado-och sojaolja: Stöttar hudens naturliga fettbalans och hjälper därmed till att mjukgöra hudenSlätar ut torr och fjällig hud och gör den sammetsmjuk.

- BioactiveSensitive Complex: Den ger en hög grad av hudkompatibilitet, främjar hudens naturliga balans och lugnar mindre irritationer. Bioactive Sensitive Complex består av Derma Membrane Complex(DMC) och pantenol. DMC ärettalternativ tilltraditionella emulgeringsmedel och har enastående egenskaper på grund av dess"hud-liknande" struktur och aktiva ingredienser. De bidrar till att andra aktiva ingredienser lättare kan tränga ner i huden. Panthenol lugnar och förebygger inflammationer och reducerar irritationer och rodnader. 


Användning: Applicera på rengjord hud morgon och/eller kväll.

Storlek: 50 mlLäs mer
Stäng

Om märket

Biodroga presenterades för första gången år 1959 och har sedan dess fått många trogna och nöjda kunder världen över. I Jönköping med omnejd har Biodroga varit tillgänglig för Hudotekets kunder sedan 1972, då detta märke var vårt första och bästa val redan på den tiden. Biodroga har flera gånger vunnit den så kallade 'Kosmetikens Oscar' för bästa produktkvalitet, image och skönhetssystem i sin helhet.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 43667

Liknande produkt

Kundomdömen