Användarnamn

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
 Fri frakt      Snabb leverans     Bonus på allt

Exuviance Rejuvenating Treatment Masque i gruppen Ansikte / Mask / Fet & Blandad hud hos Hudotekets Webshop (A18963)

Exuviance Rejuvenating Treatment Masque

För att bibehålla fräsch hud behövs då och då en uppfräschande och rengörande mask.

För vem?: Passar alla hudtyper.


Egenskaper:
En uppfräschande, djuprengörande gelémask med Aha och pha-syror avsedd att minimera fina linjer samt ge en återfuktande effekt på huden. Denna återupplivande mask är en peel-off typ vilket innebär att den stelnar och lätt kan dras av, detta ger en väldigt ren och fräsch känsla. Masken kan även tvättas av om så önskas.

Användning: Efter rengöring appliceras ett jämnt lager med fingetopparna på ansikte och hals. Undvik området runt ögonen. Låt torka helt i 15-20min. Dra av masken försiktigt eller tvätta av med varmt vatten och ev tvättsvamp. Smörj in huden med anpassat serum,dag eller nattcreme samt ögoncreme. Använd 1 gång i veckan eller efter behov. 
 
Storlek: 75 gr
 
Vid användning av AHA- och andra syreprodukter rekommenderar vi att övriga produkter kommer från samma märken. Blanda inte. Det är vanligt att det kan pirra och sticka lite i huden vid användning av produkter med AHA, det är helt normalt. Skydda alltid huden med solskydd på dagen eftersom huden blir extra solkänslig när du använder produkter med fruktsyror.Ingredienser
Läs mer
Stäng
A18963
Artnr:
Leveranstid:
299 kr
Antal: 
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Ordern packas normalt inom 24 h Handla nu, betala i september
Exuviance
Det här varumärket finns i:
Jönköping, Värnamo, Webshopen
Mer om märket
Hudoteket är auktoriserade återförsäljare av det populära hudvårdsmärket Exuviance, som utvecklas av det amerikanska företaget Neostrata. Det är ett medicinskt-dermatologiskt företag som forskar och utvecklar nya produkter för att förbättra hudvården. Ägarna till företaget Dr. Eugene Van Scott och Dr. Ruey Yu, bägge professorer i dermatologi , uppfann Alpha-Hydroxy-Acid teknologin (AHA) för 25 år sedan och har mer än 80 världspatent på sina produkter. Många stora kosmetikföretag “hyr” företagets AHA-patent, bl.a. L’Oreal, Avon och Estee Lauder. I och med produktlinjen Exuviance, lanserar Neostrata en helt ny generation av AHA. Den innehåller PHA, Poly-Hydroxy-Acids (Polyhydroxysyra-G4), som passar alla hudtyper, även känslig hud. PHA finns bara i Exuviance produkter.
Läs mer
Stäng
Kundomdömen
Betyg på Exuviance Rejuvenating Treatment Masque i gruppen Ansikte / Mask / Fet & Blandad hud hos Hudotekets Webshop
Läs mer
Stäng
Fler produkter från Exuviance
Andra har också köpt