SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Nannic Supersunic Epibronze Gradual Tanning Body Lotion i gruppen Eko & vegan / Vegansk hudvård hos Hudotekets Webshop (4780)
Nannic Supersunic Epibronze Gradual Tanning Body Lotion

Nannic Supersunic Epibronze Gradual Tanning Body Lotion

355 kr
Antal: 
Spara som favorit
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

För vem? För de som vill ha en långvarig, naturlig och snygg solbränna. För både ansikte och kropp.

Egenskaper: Epibronze är en unik brun-utan-sol-lotion från Supersunic med ett mycket spektakulärt resultat. Den har en dubbelverkande effekt som ger gradvis uppbyggnad av färg i både övre lagret av epidermis så väl som i undre baslagret. Den fina färgen håller längre och ser mer naturlig ut (dvs mindre gulaktig), samtidigt som den bygger upp ditt naturliga skydd mot UV-ljus. Det är en revolutionerande produkt som verkar utan kladd, oönskade ränder och obehaglig lukt. Eftersom de aktiva ingredienserna är spridda i en mild och härligt mjuk bodylotion förser den samtidigt huden rikligt med fukt vilket ökar den strålande reflektionen av ljus på huden.

Epibronze är mycket exklusiv och är unik av sitt slag. En ”vanlig” ytlig brun-utan-sol lägger sig enbart på det övre hudlagret vilket mestadels består av döda hudceller. Då varar resultatet i runt 5 – 7 dagar, därefter kommer de färgade cellerna att sakta skalas av från hudens yta. Men detta undviks genom Epibronze's dubbeleffekt, som dels ger en jämn solbränna i det övre hudlagret men även på pigmentcellnivå i det undre hudlagret. Detta ger en djupare solbränna och resultatet blir naturligare och varar längre. Det naturligt uppbyggda skyddet kommer att ge skydd åt hudcellerna i epidermis men även skydda underliggande collagen och elastin i dermis. Dessutom blir brun-utan-sol-effekten snyggare eftersom den ger dubbla lager med färgade hudceller (övre och undre epidermis) och resultatet håller bättre än ytlig brun-utan-sol.

Aktiva ingredienser:
- DHA (dihydroxyacetone) och Erythrulose: Två sockerarter som ger en omedelbar brun-utan-sol-effekt på det övre hudlagret. Detta övre hudlager består dock till mestadels av döda hudceller som exfolieras dag för dag. Det är därför brun-utan-sol-resultat endast sitter kvar i max 5 – 7 dagar, tills de färgade cellerna är helt avskrubbade från hudens yta. De här sockerarterna är därmed den första, omedelbara effekten av Epibronze.

- Extrakt från örten munkpeppar: När vi blir solbrända och utsätts för UV-strålning produceras melanin, som är ett sätt för huden att skydda vävnaden. Under tiden huden blir stimulerad sker det en enzymatisk reaktion som friger en specifik hormonell impuls, som i sin tur fångas upp av en receptor i hudcellen som startar melanin-produktionen. Det är phytoendorfin som beordrar de specifika cellreceptorerna att stimulera sammanställningen av melanin, och forskare har funnit ett extrakt från örten munkpeppar som fungerar likadant som phytoendorfin gör. Extraktet gör att vi kan dra nytta av vårt naturliga system för att bli bruna även utan sol, och därmed få den andra, mer långvariga effekten av Epibronze.

Användning: Peela ansiktet och/eller kroppen innan applicering för bästa resultat. Applicera över hela ansiktet och kroppen. Låt cremen sjunka in och använd löst sittande kläder efteråt. 

Storlek: 250 ml


Läs mer
Stäng
Nannic samarbetar med flera olika forskningscentraler belägna över hela världen. Detta ger möjlighet att arbeta med ett stort antal professionella specialister inom flera områden. I anslutning till produktionen har Nannic ett eget forskningslaboratorium med en forskargrupp som besitter mycket djupa kunskaper inom kosmetika och miljö. Samtliga produkter genomgår alltid noggranna dermatologiska undersökningar vilket gör att alla produkter även kan användas av personer med känslig hud. Nannic är en marknadsledande trendsättare som varje år tillför nya innovativa produkter till marknaden.
Läs mer
Stäng
Leveranstid:

Vi packar normalt ditt paket inom 24 h (vardagar). Under stora kampanjer så som Black Weekend eller liknande kan ditt paket paket levereras något senare.

Frakt: Fri frakt med Postnord Varubrev, Postnord Mypack eller DB Schenker. I kassan får du förslag på fraktalternativ som är baserade på vikt och storlek på det du har köpt, samt det postnummer du anger. Postnord Varubrev levereras direkt i din brevlåda eller hängs på dörren.

Vi erbjuder även hemleverans med Budbee och Postnord. Budbee är gratis vid köp över 800 kr, annars kostar det 19 kr. Hemleverans med Postnord är gratis vid köp över 1200 kr, annars kostar det 99 kr. Boxleverans finns med Budbee Box, som är fraktfritt vid köp över 500 kr, annars kostar det 19 kr.


Retur:
Klicka här för mer information om byten och returer.


Säkra betalningar: Välj mellan kortbetalning, direktbetalning, konto/delbetalning med Klarna eller gratis faktura med Klarna.

Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
 

Rådgivning: Är du osäker på ditt köp? Konsultera gärna med någon av våra hudterapeuter eller frisörer. De finns på 036- 34 45 62 eller webshop@hudoteket.se vardagar 8-18. 

För fullständiga köpvillkor, läs vidare här>
Nannic
Art.nr:   4780

Kundomdömen
Betyg på Nannic Supersunic Epibronze Gradual Tanning Body Lotion i gruppen Eko & vegan / Vegansk hudvård hos Hudotekets Webshop

Visa alla omdömen

Tips från flödet @hudoteket

Fler produkter från Nannic

Nannic Venatrix for Perfect Legs
745 kr
4772
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Nannic Venatrix Couperose
595 kr
4768
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Nannic Epithelium+ Serum
295 kr
4669
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Nannic Damage Repair Shampoo
289 kr
n5200
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Andra har också köpt

Nannic Pure Active Cleansing Soothing Facial Cleanser
379 kr
4920
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Nannic Slim & Firm
795 kr
4900
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Nannic Epithelium+ Serum
295 kr
4669
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Nannic Skin Tone Balancer Triple Action Serum
479 kr
4778
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop