SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Rakskum

Rakskum är perfekt för dig rakar och stylar skägget ofta. Det kommer att göra att din rakning blir mer skonsam! Den här produkten passar utmärkt för dig som vill ha en enkel och friktionsfri rakning, samtidigt som den också hjälper till att återfukta din hud. En riktig win win skulle man väl kunna säga? Dessutom är rakskummet lättanvänt och kan direkt appliceras på huden och skägget.

Här har vi samlat våra olika rakskum. Om du har känslig hud är ett tips att leta efter produkter som är alkohol- och parfymfria. De kommer att förebygga hudirritation, och istället lindra din hud under rakningen. Det är ganska vanligt att man känner obehag i samband med rakning, men med ett bra rakskum kommer din hud istället att kännas mjuk och len - utan irritationen. 

Givetvis finns det också rakskum med fantastiska dofter som gör att du efter din rakning kommer att lukta riktigt gott. Om du känner dig osäker på vad som passar dig, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna. 

Vem kan använda rakskum?

 
Rakskum passar alla med skägg som vill ha en smidigt och enkel rakning. Det passar dig med odlat skägg, mustach eller ett renrakat ansikte. Använd rakskummet för att behålla din välvårdade look med skarpa linjer runt mustasch eller skägg. 

Vad ska jag tänka på när det kommer till rakskum?

 
Ett tips är att, innan du applicerar rakskummet, även använda dig av en pre-shave. En pre-shave lägger sig som ett skydd och förbereder din hud på den kommande rakningen. Sedan är det dags att använda ditt rakskum! Du applicerar produkten direkt på hud och slägg. Tänk på att låta den verka en stund innan du börjar raka dig. Det är lätt att man blir ivrig och börjar på en gång, men resultatet blir bättre om du tar en liten paus innan. Hårstråna i skägget kommer då att mjukas upp - och det blir mindre friktion. Vad innebär det egentligen? Jo, mindre irritation för huden och en smidigare rakning.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Elemis Recipe for men Skin Regimen
Hudtyp:
Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Torr hud
Ingrediensönskemål:
Vegansk
Konsistens:
Gel Mousse
3 artiklar
Recipe for men Ultra Sensitive Shaving Foam
109 kr
R031
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elemis Ice-Cool Foaming Shave Gel
449 kr
2200213
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Skin Regimen Shaving Gel
325 kr
G1033
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop