SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Scrub & Glow: Brun utan sol-behandling i gruppen Behandlingar / Kropp / Massage & kroppsbehandlingar hos Hudotekets Webshop (scr1)
Scrub & Glow: Brun utan sol-behandling

Scrub & Glow: Brun utan sol-behandling

För dig som önskar en naturlig solbränna på nolltid. I denna behandling ingår scrub, lätt massage med mjukgörande bodylotion samt insmörjning med brun utan sol- produkt. Behandlingen är för både ansikte och kropp.

En skön behandling för dig som önskar en naturlig solbränna på nolltid. I Scrub & Glow gör vi en peeling följt av en lätt massage med mjukgörande bodylotion samt insmörjning med brun utan sol- produkt. För en intensivare gyllenbrun färg, upprepa insmörjningen dagen efter.

I behandlingen ingår: peeling, kroppsmassage med fuktgivande creme, rengöring och peeling av ansikte och till sist en brun-utan-sol produkt som appliceras på kropp och ansikte.

Tips!
Ha på dig lösa kläder, så du ej skaver av brun utan sol-produkten. Duscha inte på 12 timmar, då det tar den tiden för produkten att ha utvecklats helt.


895 kr
50 min
Antal: 
Lägg i varukorg
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop