SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Vinnare i Swedish Beauty Awards 2021

Äntligen har resultatet kommit, Beauty Hackers! Vinnarna i årets upplaga av Swedish Beauty Awards har korats. Här hittar du produkterna som verkligen utmärkt sig extra mycket under föregående år. Vi är både glada och stolta att presentera vinnarna som du hittar hos oss på Hudoteket. Nu kör vi!


Det är många produkter som har gjort ett stor intryck under det gånga året - och bara att vara nominerad är en ära i sig. Swedish Beauty Awards är Sveriges största och mest prestigefyllda tillställning för skönhet och kosmetik. Vi vill passa på att säga ett riktigt stort grattis till alla vinnare. Att våra märken, som vi själva älskar, lovordas av andra gör oss superglada. Spana in vinnarna som du hittar här oss på Hudoteket här! 


Årets Rengöringsprodukt: Elemis Pro-Collagen Energising Marine Cleanser

 
En riktig favorit bland oss på Hudoteket - gelrengöring som är fulladdad med mineralerna magnesium, zink och koppar. En riktigt grym trio av syror som piggar upp och stärker huden. 

Juryns motivering:
"Trendig uppstickare i en klassisk serie som levererar lyx på båda insida och utsida. En återfuktande och uppiggande kompis med mineralrikt innehåll och ljuvlig konsistens. 




Årets Serum över 600 kr: Medik8 Bakuchiol Peptides

 
Letar du efter ett effektivt men milt antiage-serum? Ja, då har du hittat rätt här. Perfekt ersättare till A-vitamin så att alla kan använda den här godingen. 

Juryns motivering: 
"Med tungvrickande namn och fantastiska färg ger den här fullträffen en strålande effekt på allt från ton till struktur och spänst - även för de som inte fixar traditionellt retinol i sin rutin." 




Årets Ansiktsbas över 250 kr: Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser

 
Ja, vad ska vi säga? Succén för den här multiprodukten fortsätter. Den här dagcremen kan du använda som en lystergivande creme, en fuktgivande makeup-primer eller en strålande highlighter.  

Juryns motivering: 

"Hurra för den här lättviktiga mångsysslaren som gör huden mer redo för makeup. Vår värdiga vinnare matar huden med fukt, suddar bort fina linjer, dämpar pigmentskiftningar och ger en helt avundsvärd glow." 




Årets Ansiktshudvård 400-700 kr: Medik8 Press & Glow


En 5,5% PHA-toner för dig som vill ha en skonsam och ytlig exfoliering. Eftersom den är så skonsam kan den användas varje dag och även dig för med känslig hud.  

Juryns motivering: 
"Här anlitas snälla, smarta syror som snabbt städar rent och lockar fram hudens inneboende lyster och glöd. Juryn ger extrapoäng till den nytänkande pumpflaskan, och att refiller finns." 




Årets Ansiktshudvård över 700 kronor: Priori DNA Intense Recovery Cream

 
Lyxig och smidigt ansiktscreme med kraftfulla DNA-reparerande enzymer och fjärilsbusextrakt.

Juryns motivering: 
"Hurra för ljuvliga konsistens, lugnande egenskaper samt förmågan att ge fukt och näring samt bästa möjliga skydd mot miljöeffekter och UV-stress. Rena rama återställaren för huden, helt enkelt. 





Årets Brun utan solprodukt: Marc Inbane Natural Tanning Mousse

Härlig mousse som ger en naturlig färg som anpassar sig efter din hudton. Ett riktigt plus i kanten är också att den är enkel att applicera. 
 
Juryns motivering: 
"Den väldoftande formulan anpassas efter varje hudton och ger jämn och naturlig solskysst hud med fräsch lyster på några få timmar. Kort sagt: En ljuvlig viktlös mousse som inte går att misslyckas med. 



Årets Skäggvård: Davines Pasta & Love Pre-Shaving & Beard Oil


Använd innan rakning för att ge extra skydd till känslig hud. 

Juryns motivering: 
Multiprodukt med manlig doft som ger både hud och skägg en behagligt nybarberad känsla. Juryns självklara val är en pålitlig bodyguard som mjukgör och vårdar, både före och efter rakning. 

Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Vinnare i Swedish Beauty Awards 2021
De tio hudorden

Ens hudvårdsritual är något heligt och något du ska vara stolt över. Du investerar i dig själv och din huds välmående. Men gör du allt du bör? Med glimten i ögat bjuder vi in till Hudotekets Tio Hudord. Se listan som ett sätt att få lite tips på vad du inte bör glömma för att få din hud att må så bra som möjligt - eller se till att slaviskt följa samtliga tio hudord, så blir "hudguden" riktigt glad.

Ingrediensbästisar

Det finns massor med fantastiska, effektiva och bra ingredienser som du säkert vet och kan mycket om. Men, hur bra koll har du på vilka ingredienser som bör användas ihop för att få ut bästa effekt av produkterna? Att använda rätt kombination av ingredienser i din hudvårdsrutin kan göra en stor skillnad för din hud. Vissa ingredienser fungerar bäst tillsammans för att ge maximala fördelar. Låt oss gå igenom några av ingredienserna som är bästisar!

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: FSAYyC (motverkar spam)