SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Samarbete mellan Babor och Tjejzonen

Hur fantastiskt vore det inte att få leva i ett samhälle utan psykisk ohälsa? Nu går hudvårdsgiganten Babor in tillsammans med sina återförsäljare och kämpar för att den drömmen ska få bli sann.
Babor_Collage_Tjejzonen

Samarbete med Tjejzonen

Babor Sverige har just nu ett samarbete med Tjejzonen som är en organisation som kämpar för tjejers rättigheter som rör psykisk ohälsa. Det är Sveriges största stödorganisation som arbetar för att minska den psykiska ohälsan för alla mellan 10-25 år som definierar sig som tjejer. Tjejzonen är även en helt ideell förening med cirka 300 medlemmar med sällskap av cirka 250 volontärer. Vill du läsa mer om den här fantastiska organisationen så hittar du Tjejzonen här!

Intervju med Malin Bardell

Malin Bardell är VD för Babor Sverige och vi har kontaktat henne för att få veta mer om bakgrunden till detta fina initiativ.

Hur inleddes samarbetet med Tjejzonen?
- Hela samarbetet började med att Babor skänkte produkter till unga kvinnor som var i kontakt med Tjejzonen och även till organisationens volontärer som kallas ”storasystrar”, som ideellt arbetar för att stötta unga kvinnor i samhället. 

Varför är detta samarbete så viktigt för er på Babor?
- Babors motto är Empowering Women. Att stärka och stötta kvinnor är en hjärtefråga för oss och därför har vi valt att samarbeta med Tjejzonen som är Sveriges största stödorganisation för unga tjejer och kvinnor.

Vidare berättar Malin att de är otroligt stolta över att kunna vara med och bidra till Tjejzonens fantastiska och välbehövda arbete i samhället. 

Babor_Sverige_Malin_Bardell_VD

The Masterpiece Collection

Babor slutar aldrig att imponera på oss, och deras ampuller är ett mästerverk värt att nämna. Den här gången lanseras det ampuller i form av en härlig explosion av färger. Det är en färgsprakande kollektion där varje färg fått ett eget ampullkit att representera. Bakom denna limited edition kollektion står konstnären Paul Schrader som har tagit fram den exklusiva designen som pryder förpackningarna. Det är svårt att inte bli glad när man ser denna symfoni av färger!

Just nu kan du som Hudoteket-kund vara med och bidra till detta fina initiativ genom att köpa ett valfritt ampullkit från The Masterpiece Collection. För varje ampullkit som säljs så kommer 10 kr att skänkas till Tjejzonen. Läs mer om hela kollektionen och hitta din nya superkur här!
Babor_Konstnär_Paul_Schrader
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Samarbete mellan Babor och Tjejzonen
Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Internationella kvinnodagen

Internationella kvinnodagen infaller den åttonde mars och får oss att minnas kvinnans kamp för en självklar plats i samhället. Det är också en påminnelse om att fortsätta eftersträva jämställdhet. Idag berättar vi om elva starka kvinnor som sannerligen har inspirerat oss med sin drivkraft och sina varumärken.

Beautytrender 2024

Slugging, glossig makeup och haircycling är bara några av 2024 års skönhetstrender. Vi berättar allt du behöver veta om årets viktigaste skönhetsmåsten!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: YpcjGX (motverkar spam)