SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Samarbete mellan Babor och Tjejzonen

Hur fantastiskt vore det inte att få leva i ett samhälle utan psykisk ohälsa? Nu går hudvårdsgiganten Babor in tillsammans med sina återförsäljare och kämpar för att den drömmen ska få bli sann.
Babor_Collage_Tjejzonen

Samarbete med Tjejzonen

Babor Sverige har just nu ett samarbete med Tjejzonen som är en organisation som kämpar för tjejers rättigheter som rör psykisk ohälsa. Det är Sveriges största stödorganisation som arbetar för att minska den psykiska ohälsan för alla mellan 10-25 år som definierar sig som tjejer. Tjejzonen är även en helt ideell förening med cirka 300 medlemmar med sällskap av cirka 250 volontärer. Vill du läsa mer om den här fantastiska organisationen så hittar du Tjejzonen här!

Intervju med Malin Bardell

Malin Bardell är VD för Babor Sverige och vi har kontaktat henne för att få veta mer om bakgrunden till detta fina initiativ.

Hur inleddes samarbetet med Tjejzonen?
- Hela samarbetet började med att Babor skänkte produkter till unga kvinnor som var i kontakt med Tjejzonen och även till organisationens volontärer som kallas ”storasystrar”, som ideellt arbetar för att stötta unga kvinnor i samhället. 

Varför är detta samarbete så viktigt för er på Babor?
- Babors motto är Empowering Women. Att stärka och stötta kvinnor är en hjärtefråga för oss och därför har vi valt att samarbeta med Tjejzonen som är Sveriges största stödorganisation för unga tjejer och kvinnor.

Vidare berättar Malin att de är otroligt stolta över att kunna vara med och bidra till Tjejzonens fantastiska och välbehövda arbete i samhället. 

Babor_Sverige_Malin_Bardell_VD

The Masterpiece Collection

Babor slutar aldrig att imponera på oss, och deras ampuller är ett mästerverk värt att nämna. Den här gången lanseras det ampuller i form av en härlig explosion av färger. Det är en färgsprakande kollektion där varje färg fått ett eget ampullkit att representera. Bakom denna limited edition kollektion står konstnären Paul Schrader som har tagit fram den exklusiva designen som pryder förpackningarna. Det är svårt att inte bli glad när man ser denna symfoni av färger!

Just nu kan du som Hudoteket-kund vara med och bidra till detta fina initiativ genom att köpa ett valfritt ampullkit från The Masterpiece Collection. För varje ampullkit som säljs så kommer 10 kr att skänkas till Tjejzonen. Läs mer om hela kollektionen och hitta din nya superkur här!
Babor_Konstnär_Paul_Schrader
Babor Ampoule Concentrates Clear Masterpiece Collection
289 kr
401435
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Babor Ampoule Concentrates Hydra Masterpiece Collection
329 kr
401429
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Babor Ampoule Concentrates Energy Masterpiece Collection
349 kr
401432
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Babor Ampoule Concentrates Repair Masterpiece Collection
439 kr
401433
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Samarbete mellan Babor och Tjejzonen
Vad är pigmenteringar?

Har du fått stora eller små mörka fläckar i ansiktet? Detta kallas pigmenteringar, och trust us när vi säger att du inte är ensam om dem! Men vad är det egentligen? Vi berättar om tre olika typer av pigmenteringar.

Färga håret hemma med LeaLuo

Vill du få en ny look utan några strings attached? LeaLuo har hittat hem till oss och tagit med sig 8 färgmasker att vraka och välja mellan. Vill du bevara glansen i ditt röda hår eller har du alltid velat testa att färga håret rosa? Vi går igenom allt du behöver veta om dessa explosiva färgbomber!

Samarbete mellan Babor och Tjejzonen

Hur fantastiskt vore det inte att få leva i ett samhälle utan psykisk ohälsa? Nu går hudvårdsgiganten Babor in tillsammans med sina återförsäljare och kämpar för att den drömmen ska få bli sann.

Därför är en face mist vår bästa vän

Känner du ibland att huden behöver en ordentlig fuktboost efter en lång arbetsdag? Eller att din känsliga hud behöver återställa och svalka sig när du är på språng? Svaret är att investera i en face mist med bra kvalitet som kommer bomba huden med en rad näringsgivande ämnen.

Behöver din hud fukt eller fett?

Vi pratar mycket om hur viktigt det är att hålla huden återfuktad. Men hur mycket man än återfuktar kan huden ibland ändå kännas torr - varför? Jo, din hud behöver fett! Huden behöver både fukt och fett, men olika mycket av vardera beroende på vad man har för hudtyp och hudtillstånd. Läs nedan om skillnaden mellan fukt och fett samt våra bästa produkttips!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: xLBWwR (motverkar spam)