SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Frågor & svar

Frågor & svar med Medik8

Medik8 är företaget som producerar högkvalitativa hudvårdsprodukter som ger förträffliga resultat på din hud. Det välrenommerade forskarteamet hos Medik8 har tagit fram produkter för diverse hudproblem och skapat produkter som hjälper mot pigmenteringar, fina linjer, acne, torrhet, rodnad och mörka ringar under ögonen. Här har vi samlat ihop era frågor från vår ?Take Over? på sociala medier och bett Gabriella, utbildare och Medik8-expert ge er sina bästa råd och tips.

Hitta din räddare mot pigmenteringar, fina linjer, acne, torrhet, rodnad och mörka ringar under ögonen. Gabriella guidar dig bland produkter från Magik8.

Alla serum från Medik8 går att använda under Advanced Night Restore

Ja, alla serum går att applicera på varandra. Layering gillar vi! Tillför fukt, sedan olja. Annars går det att kombinera olja med olja.

r-Retinoate intense hjälper dig på samtliga punkter.

r-Retionate är ett serum som kan användas morgon och kväll.
Intense används enbart på natten. Den regenererar och föryngrar huden under natten. Tänk på att denna produkt måste fasas in då den innehåller retinaldehyd.

Detta är den bästa antiage-boosten och passar även för den med känslig hud.

Byt ut din Night Ritual Vitamin A till en Advanced Night Restore och applicera r-Retinoate som ditt serum.

Då skulle vi rekommendera vårt CSA-kitet. Här får du en rengöring, dagkräm med c-vitamin och solskydd samt nattprodukt med a-vitamin.

Det största misstaget kvinnor gör gällande hudvård är de tenderar att börja för sent i livet och testar för många olika produkter. Börja med en rutin och håll dig till den. CSA är en kanonrutin!

Har man porer så ska man främst använda sig utav vår räddare i nöden: Pore Minimising Tonic.

När det kommer till eksem är det viktigt att tänk på att tillföra fukt men också något som verkar reparerande. Vi rekommenderar följande produkter: Glow oil, Hydr8 b5 Intense, Ultimate Recovery och Ultimate Recovery Bio-Cellulose Mask.

Öppna förpackningen, lägg masken i en ren och torr skål. Klappa in ansiktet med serumet som ligger i förpackningen och applicera sedan masken därefter. Låt verka i 10min.

De enda produkterna du inte kan använda på dagen är Retinol och Crystal Retinal samt r-Retionate intense. Dessa tål inte uv-ljus.

Applicera vårt ögonserum C-Tetra Eye ihop med Advanced Day Eye på morgonen och sedan Retinol Eye TR ihop med Advanced Night Eye på kvällen. Om man har ringar under ögonen så rekommenderar vi C-Tetra Eye + Retinol Eye TR. Boosta enligt instruktioner med r-Retinoate Rejuvenating.

För ögonen rekommenderas våra ögonprodukter, se svar på tidigare fråga. Inget av våra serum ska läggas högre än till kindbenen.

Alla våra produkter går att kombinera, det enda du behöver tänka på är att det finns vissa produkter man inte får använda om man har rosacea. Använd inte Activated Charcole Refining Mask om du har detta. Alla våra produkter som innehåller A-vitamin går att kombinera med andra a-vitaminer och syror, även från olika varumärken. Retinoider går ej att kombinera med andra retinoider.

Har du en rengöring hemma som innehåller syror så har du en produkt med multifunktioner – utnyttja det! Lägg gärna ett lager på ansiktet efter rengöring som en kemisk exfolierande mask.

Om den har kristalliserat sig kontakta kundtjänst på Hudoteket så reklamerar vi den. Detta kan ske då det är en produkt med solfilter. För att undvika detta har vi en luft fri pump.

Då är det vår nyhet Liquid Peptid som gäller, för omedelbar utslätande effekt och fantastiskt glow!

Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Frågor & svar med Medik8
20
Medik8 Hydr8 B5 Intense
740 kr
925 kr
M1031
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
Medik8 Advanced Night Restore
716 kr
895 kr
1054
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
Medik8 Hydr8 B5 Serum
556 kr
695 kr
1032
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
Medik8 C Tetra Cream
556 kr
695 kr
1053
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
Medik8 C-Tetra Serum
540 kr
675 kr
1020
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
Medik8 Liquid Peptides
620 kr
775 kr
M1029
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
Medik8 Blemish SOS
396 kr
495 kr
1036
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
Medik8 r-Retinoate
1756 kr
2195 kr
1064
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
Medik8 r-Retinoate Intense
2556 kr
3195 kr
M1065
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
Take Over med Esse: Höst-och vinterrutiner

Maria och Cecilia från Esse Skincare tog över våra sociala medier samt hade en fantastisk LIVE med fokus på höst-och vinterrutiner. Missade du livesändningen eller vill se den igen, så kan du bara scrolla ner här. Under livesändningen pratade man om produkttips för yttorr hud, perioral dermatit, personliga favoriter och mycket, mycket mer. Här nedan hittar du alla frågor och svar samt vilka produkter som passar för just din hudtyp.

Frågor och svar med Sisley

Vi hade Amanda och Filippa från Sisley på besök, som både tog över våra sociala kanaler och körde en fantastisk live. Här nedan kan du läsa alla de frågor och svar som vi fick in under dagen. Temat på liven var K-beauty trenden "glass-skin" och man pratade om vilka hudvård- och makeup produkter man ska välja för att uppnå den här populära looken. Scrolla vidare för att läsa mer och kika på livesändningen i efterhand.

Allt du behöver veta om solskydd

Njut av solen utan att behöva oroa dig för röd, smärtande, hud och ålderstecken. Här har vi samlat frågor och svar kring solskydd och vad man ska tänka på - så att du kan bli din egen solskyddsguru!

Take Over med Dermaceutic

Experterna, Cecilia och Lotta från Dermaceutic har varit på besök hos oss och tagit över våra sociala kanaler! I en livesändning guidade dem dig i hur deras produkter används, gav tips och tricks inför våren och mycket mer. Här kan du läsa några av frågorna som ställdes till dem under dagen. Du har väl inte missat livesändningen på TikTok och Instagram där de tar dig med bakom kulisserna.

Frågor och svar med Esse

Vi har fått besök av duktiga Maria och Cecilia från Esse, som har gett oss svar på alla era frågor! Läs nedan om de bästa produkterna för perioral dermatit, tonårshud och pigmenteringar och bli din egen Esse-expert! Du kan också kika in vår livestream tillsammans med Esse på vår Instagram.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: rekJ6p (motverkar spam)