SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Elixir Cosmeceuticals hjälpte Malin med hennes akne

Vi på Hudoteket har tillsammans med Elixir Cosmeceuticals tittat närmare på en av våra kunders hudhistoria och hur hon, med rätt behandling, fått otroliga resultat.

Malins hudhistoria

Malin var när vi fick kontakt 24 år och hade haft problem med akne och inflammationer i huden som hon önskade bli av med. Vi valde då att ändra om i Malins hudvårdsrutin, och rekommenderade produkter från Elixir Cosmeceuticals som har fokus på att få ned inflammationen i huden med ingredienser som svavel, azelainsyra och salicylsyra. 

Före- och efterbilden är endast efter två veckor efter att vi hade uppdaterat hennes hudvårdsrutin.

Malins rekommenderade hudprogram:

Morgon:
Sulfacil Cleanser
Niactil 4%
Ultradefense SPF 50
(Ceactil Everyday Serum kan användas under Niactil 4% om huden behöver mer fukt)

Kväll:
Niactil Cleanser
Acticlear Pads (2–4 gånger i veckan)
Acticlear – kan använda Hydractil Rich över om huden blir torr

Malins resultat visar hur viktigt det är att använda rätt ingredienser och produkter anpassade efter sitt eget hudtillstånd. Att använda olika produkter där alla jobbar med olika ingredienser, som att det är peelande, inflammationshämmande, skyddande och antibakteriella blir ännu starkare tillsammans, de bildar en synergieffekt av varandra. Genom att Malin ändrade sina hudvårdsrutiner så kunde det ske snabba och väldigt fina resultat!

Att tänka på

Det är viktigt att förstå att aktiva ingredienser kan trigga igång en utrensning i huden och att huden under en övergångsperiod på 3–6 veckor kan få fler utbrott. Många använder rätt produkter med aktiva ingredienserna men använder dem för ofta. Det kan leda till en ökad känslighet och inflammationer i huden. Kontakta alltid oss  hudterapeuter på Hudoteket för att få den hjälp du och din hud behöver.


Shoppa produkterna


Med koden ELIXIR10 får du 10% på de produkter som gjorde underverk för Malins hud
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop