SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Elixir Cosmeceuticals

Elixir Cosmeceuticals är en exklusiv hudvårdsserie med dokumenterad effekt mot åldrande hud och andra vanliga hudproblem. Serien är sammansatt av produkter med hög koncentration av aktiva ingredienser som ger märkbara resultat. Produkterna innehåller bland annat A-vitamin, glykolsyra, antioxidanter och enzymer som upprätthåller och förbättrar hudens hälsa. När du använder Elixir Cosmeceuticals bevarar du en ungdomlig och strålande hud. 

Den anpassningsbara serien

Deras filosofi är att skydda en sund och frisk hud, korrigera befintliga skador och förebygga mot framtida skador. Eftersom huden ständigt förändras, genom åren och de olika årstiderna, kan man skräddarsy sitt hudprogram till de tillstånd din hud befinner sig i just nu. Alla cremer kan användas enskilt eller som en del av ett hudprogram

Fem steg för en lyckad hudvårdsrutin enligt Elixir Cosmeceuticals

Rengöring
Första steget till en vacker hud. Med hjälp av en bra rengöring avlägsnas döda hudceller, orenheter, fett och makeup så att aktiva ingredienser kan tränga djupare ner i huden.

Peeling med AHA- och BHA-syra
Dessa syror hjälper huden att förnya sig snabbt och stimulerar kollagenproduktionen. En peeling gör att huden lättare kan ta till sig fukten som vi sedan tillför, och hjälper huden att svara snabbare när den kommer i kontakt med cell-kommunicerande ingredienser.

Cell-kommunicerande ingredienser
Du behöver tillföra  ingredienser till huden som motiverar den till att arbeta på egen hand. De ingredienser som hjälper huden till detta kallar vi cell-kommunicerande ingredienser. Dessa skyddar huden mot fria radikaler, nedbrytning av celler, samt jobbar på cellförnyelse. Exempel på cell-kommunicerade ingredienser är antioxidanter och retinol (A-vitamin). 

Fukt
Att tillföra fukt är viktigt för en smidig och len hud. Använd ingredienser som hjälper huden att bibehålla den fukt som den själv producerar och känner igen. Glycerin, aminosyror, panthenol och ceramider är exempel på detta.

Solskyddsfaktor
UVA och UVB-strålar skadar huden och får den att åldras i förtid. En solskyddsfaktor skyddar oss från direkt solljus men också från fria radikaler. Det är därför det rekommenderas att använda solskydd året runt.

Vill du ha hjälp att ta fram en skräddarsydd rutin med Elixir Cosmecuticals? Kontakta vår kundtjänst så hjälper de dig.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Avdelning:
Ansikte Kropp
Kategori:
24h creme After Sun Ansiktsvatten Bodylotion Dagcreme Kroppspeeling Mask Nattcreme Peeling Rengöring Serum Ögoncreme
Hudtyp:
Alla hudtyper Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Oren hud Pigmenterad hud Rosacea Torr hud
Hudtillstånd:
Blank hud Brist på fasthet Eksem Grå hudton med brist på lyster Hyperkänslighet Keratosis Pilaris Linjer och rynkor Mörka ringar kring ögonen Ojämn hudstruktur Ojämn hudton Perioral Dermatit Pigmenterad hud Pormaskar Rodnad Stora porer Ärr
Rengöringstyp:
Balm Gel Micellar Water & rengöringsvatten Mousse & foam
Masktyp:
Lermask
Peelingtyp:
Peel Pads
Konsistens:
Creme Gel Mousse Pads Serum
UV-filter:
Kombinerat UV-filter
31 artiklar
Elixir Cosmeceuticals kit
1529 kr
100999
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elixir Cosmeceuticals Niactil 4%
fr. 375 kr
r1000115
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.
Läs våra villkor här.

Salong Webshop