SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

ALLA HJÄRTANS DAG

Det är kärleksfest på Hudoteket och vi tycker alla förtjänar att rå om sig själv lite extra under Alla Hjärtans Dag.

Inte nog med att Amor har rabatterat sina favoriter med 20%, nu har han även flugit runt och dragit av 14% på hela* sortimentet! Fram till söndag kan du alltså shoppa dina favoritprodukter till ett kanonpris. Passa på att ersätta dina tomma produkter eller är det kanske dags att testa något nytt?

*Gäller ej presentkort, behandlingar, Maria Nila, M Picaut, Natura Bissé, R+Co, ESSE eller Elixir.


Clarins
Fix' Make-Up

Denna lätta mist hjälper till att fixera makeupen och håller huden glansfri. Innehåller grapefruktextrakt som verkar uppiggande!

 

Jane Iredale
PurPressed Eye Shadow Triple

Tre matchande nyanser i en och samma dosa, som alla är enkla att kombinera, tona och blanda.

Elemis 
Pro-Collagen Rose Cleansing Balm

Lugnande behandlande rengöringsbalm. Balmen motverkar hudens åldrande samt tillför näring och fukt till huden. Den kan dessutom användas som en ansiktsmask.

Filorga 
Oxygen-Glow Eye Cream

Revitaliserar, återfuktar och avgiftar. Innehåller en unik formula som ger dina ögon ett piggare utseende och en enorm lysterboost.


Peter Thomas Roth 
Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask

Denna anti-age mask innehåller rosoljor, stamceller från ros och rosextrakt som minskar fina linjer, rynkor och ger lyster. Dessa ingredienser ger också näring till en torr eller väderbiten hud.Babor 
14-dagars ampullkur

14 dagars kur perfekt för att väcka huden efter vinterns påfrestningar. En kur i rosens tecken som är full med 14 ampuller varav 3 exklusiva Grand Cru ampuller baserade på rosextrakt.


Slipp välja själv

Ett presentkort på en skön behandling eller på härliga produkter är alltid lika uppskattat. Välj mellan att handla ditt presentkort online eller kom in till vår salong så ordnar vi det åt dig där.


Ge bort en upplevelse

En härlig, lyxig helg i Jönköping med bekvämt boende, god mat, motion och professionella behandlingar. Ett perfekt tillfälle för att koppla av och unna sig en skön stund.

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop