SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Botox på Hudoteket i Jönköping 


Rynkor uppstår när huden förlorar volym och elasticitet och har ofta ett samband med de mimiska musklerna men kan också vara en följd av tyngdkraftens verkningar. Fina linjer och rynkor är alltså en del av ansiktets åldrande och visst kan skrattrynkor vara charmiga. Dock kan vissa linjer också göra så att vi uppfattas som sura fast vi inte är det.  För att uppfylla alla behov när det kommer till skönhetsbehandlingar är Hudoteket glada över att även kunna erbjuda injektionsbehandlingar. 

Hur kan Botox hjälpa mig?
Botulinumtoxin, även kallat Botox, är ett läkemedel som har varit känt i över ett sekel och har använts i medicinska syften i över 50 år. Denna muskelavslappnande behandling kan användas för att minska rynkor i både ditt ansikte och på ditt dekolletage. Den kan även hjälpa till att öppna upp blicken, strama åt käklinje och motverka tandgnissling.

Hur går det till?
Behandlingen i sig känns inte så mycket då en mycket tunn nål används. En liten mängd Botox injiceras i huden som blockerar nervimpulser i utvalda ansiktsmuskler. Detta motverkar tillfälligt att muskeln drar ihop sig och bildar rynkor. På detta sätt blir hudens yta slätare och rynkor minskar. En genomsnittlig behandling tar bara tio minuter och de flesta kan genast återgå till normala aktiviteter. I den mån biverkningar förekommer, så är det milda eller måttliga som till exempel så kan du få en svag huvudvärk. Resultatet av Botox kan komma efter tre till tio dagar och varar i upp till fyra till sex månader. Och om behandlingen upprepas kan det resultatet hålla ännu längre.

Vad ska jag tänka på?
Behandlingen lämpar sig inte till patienter med neurologiska sjukdomar, koagulationsrubbningar och patienter med ägg allergi då preparatet kan innehålla albumin. Läs gärna mer om Botulinumtoxin på deras egen hemsida. Läs mer »

Konsultation
Inför varje nytt behandlingsområde ingår en konsultation där du får berätta om dina önskemål och förväntningar. En hälsodeklaration genomförs och sedan lägger vi upp en individuell behandlingsplan. Du kommer även att fotograferas innan behandlingens start. Vi har två mycket duktiga samarbetspartners som utför behandlingen. Anders Franzén är legitimerad sjuksköterska och har de senaste tio åren jobbat med Botox. Han har dessutom tidigare varit produktspecialist och injektionstränader av botox. Karolin Roberto är legitimerad tandläkare, hon är specialutbildad inom Botox och är certifierad att utföra Botoxbehandlingar enligt REBS (rådet för estetiska behandlingar i Sverige). Priser och bokning
Välkommen att ringa oss för att boka en tid för din behandling på 036-12 06 66. Alla behandlingar kostar olika beroende på tid och materialåtgång enligt övernskommelse vid konsultationen. Konsultation ingår och är kostnadsfri vid behandling. Annars betalar du 500 kr för konsultationen.

SE ALLA VÅRA INJEKTIONSBEHANDLINGAR >

LÄS MER OM FILLERS HÄR >


Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop