SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
C-vitaminsskola. Frågor, svar och tips angående C-vitamin i hudvård


FINN DIN PERFEKTA FOUNDATION

Back to basic! Alla behöver en stadig grund att stå på och det gäller även för din makeup. En foundation med fel nyans kan förstöra en utekväll, första dejten eller bara en dag på jobbet. För hur många gånger har vi inte sett tjejen med foundationranden på hakan eller hon med alldeles för mörk nyans. Men du kan känna dig lugn. Vi är här för att du ska lära dig grunderna till hur du hittar den perfekta foundation just för dig. Hudoteket Foundationskola foundation wardrobe


FOUNDATION WARDROBE

Du har väl inte bara en foundation hemma? Läs mer här om hur du sätter ihop den ultimata foundationgarderoben.

Läs här >


Hudoteket Foundationskola matcha din hudton


MATCHA DIN HUDTON

Svårt att hitta en nyans som passar dig? Här har vi samlat några tips på var du ska börja leta för att hitta en foundation som matchar din ton. 

Läs här >

Hudoteket Foundationskola olika typer av foundations


OLIKA TYPER AV FOUNDATIONS

Vilken konsistens på foundation bör jag ha? Här förklarar vi kort skillnaden på några av de olika foundationtyperna som finns där ute.

Läs här > 

Hudoteket Foundationskola Foundation hacks


FOUNDATION HACKS

Let's be honest. Vi alla älskar att få reda på små hemliga trix och knep som kan göra våra vardag enklare. Här har vi samlat några av dem.

Läs här >

 

HAR DU SETT?

Nu kan du ännu enklare filtrera fram en foundation som passar dig som handen i hansken. Du kan exempelvis enkelt filtrera fram foundations som innehåller SPF. Eller du kanske bara vill ha listat alla foundations med matt finish? I vilket fall så är det nu mycket enklare att hitta bland alla våra fantastiska foundations. >>Klicka här<< och börja sökandet efter din match made in heaven 

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop