SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

FÅ HUDOTEKETS LYXIGA VÅRGÅVA

Få Hudotekets lyxiga pouch med fina gulddetaljer och grafiskt mönster. Den är perfekt att ha i handväskan för att slippa leta runt efter småprylar. I den finner du ampuller från Babor, en primer från Jane Iredale, en ansiktsmask från Carita och en mascara från Sisley. Allt till ett värde av 749 kr. Passa på att lägga vantarna på din pouch redan idag, vi reserverar oss för slutförsäljning. Erbjudandet gäller online på hudoteket.se och i vår butik på Östra Storgatan 6, Jönköping.

Shoppa valfria produkter för minst 795 kronor så får du Hudotekets lyxiga pouch med produkter, värde 749 kr.


VILKA GÅVOR FÅR DU?

Inte nog med att du får en superlyxig pouch på köpet, den är även fullproppade med härliga produkter för dig att testa på. Nedan berättar vi lite kort om varje produkt, samt hur du använder dem. Hör gärna av dig till oss om du undrar över något eller om du bara vill ha tips, råd eller inspiration. Vi finns på 036-34 45 62 eller webshop@hudoteket.se.

Babor
Beauty Effect Set


Ett set med tre ampuller från Babor. Setet består av Beauty Rescue Fluid, en ampull som vårdar och stärker huden. Perfect Glow, en återfuktande och lystergivande ampull med direkteffekt samt Lift Express som ger ökad fasthet och minskar linjer och rynkor.

Babors ampuller används på natten under din nattcreme. För bäst resultat använder man en hel ampull åt gången. Klappa in produkten över ansikte, hals och dekolletage.

Storlek: 6 ml.

Carita
Progressif Biological Mask


En mask som ger en omedelbar stärkande och spänstgivande effekt. Den slätar ut rynkor och återuppbygger hudens struktur och fasthet. Huden återfår sin vitalitet, ungdomlighet.

Applicera på noggrant rengjord hud, inklusive ögonområdet. Låt verka 10 minuter. Avlägsna med en fuktig bomullsrondell eller massera in överflödet i huden.

Storlek: 15 ml. 


Jane Iredale
Smooth Affair Facial Primer & Brightener


En primer med välgörande botaniska extrakt som ger ett perfekt makeup-underlag. Den väldoftande, silkeslena gelformulan jämnar ut hudtonen, minimerar porer och fina linjer samt återfuktar huden och ger den näring.

Applicera över ansikte och hals genom att sprida ut en liten mängd med fingertoppparna. Används efter mjukgörare samt före foundation eller concealer. Kan även bäras ensam utan annan makeup.

Storlek: 7 ml. 


Sisley
Mascara So Intense


Vårdande mascara som omedelbart täcker varje frans och ger fantastisk längd och volym. Den behandlande formulan är berikad med en vitaminpeptid som förbättrar dina egna fransars längd och volym med långvarigt resultat.

Applicera först So Intense-mascaran på topparna av de övre ögonfransarna, som ska vara helt torra. Därefter "kammas" fransarna från rot till topp för att täcka varje strå. Applicera ett eller flera lager tills du uppnår önskad intensitet.

Storlek: 1,5 ml. 

Spara


Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop