SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

15% RABATT på nästan allt

Det är påsk och det vill vi såklart fira tillsammans med dig. Just nu får du 15% rabatt på nästan hela vårt sortiment. Hur bra är inte det? Så passa på att unna dig några extra fina påskpresenter. Klicka hem dina favoriter eller ge plats för en ny stjärna i badrumsskåpet. Missa inte heller vår påsktävling eller vår hemliga gåva - här nedan ser du alla våra erbjudanden för helgen.

TÄVLA & VINN
vinst värd 3929 kr


Ut på äggjakt på vår hemsida och vinn produkter till ett värde av 3929 kr! Vi har nämligen gömt ett påskägg på en utav våra produktsidor, kan du hitta det? ⁠ Lyckas du hitta påskägget mejla tavling@hudoteket.se och skriv var det är gömt, så är du med och tävlar om produkter till ett värde av 3929 kr!⁠

Påskfavoriter

Bioline Primaluce Hydrating Cream
795 kr
6005
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Exuviance SkinRise Morning Glow
449 kr
A18967
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Dermaceutic TurnOver
545 kr
DCTURN040
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
SkinCeuticals C E Ferulic
1720 kr
VDK10662
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Davines Essential OI Liquid Luster
399 kr
V10168
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt

-15%
på HELA SORTIMENTET*


*Erbjudandet gäller ej: presentkort, behandlingar eller märkena Elixir, ESSE, Natura Bissé, Maria Nila, M Picaut,
Dr Dennis Gross, Eminence, ledmasker, Nuface, Nannic, DP Dermaceuticals. Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter.

Populära varumärken

Här ser du några av våra mest älskade varumärken. Med lång erfarenhet och grymma produkter har de alltid något för dig - oavsett om du är ute efter hudvård, hårvård eller makeup. Behöver du tips och råd kring vilka produkter som passar just dig? Då är du mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst på 036-344569 eller maila till webshop@hudoteket.se. Du kan även besöka vår butik och salong på Östra Storgatan 6 i Jönköping.

EASTER 2023 IS COMING

just not yet...


Missa inga erbjudanden

Vi delar med oss av erbjudanden, nyheter, tips och annat som du inte vill gå miste om, du kan snabbt och lätt signa up dig till vårt nyhetsmail - så håller vi dig uppdaterad!

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop