SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Dr Dennis Gross

Söker du en professionell och dermatologisk serie med avancerad hudvård?
Då är Dr Dennis Gross det du söker.
Produkterna ger snabba, synliga och långsiktiga resultat utöver det vanliga. Varumärket är i ständig utveckling och ligger i framkant när det kommer till forskning. Produkterna grundar sig på väldokumenterade ingredienser som kombineras med naturligt effektiva ingredienser. Dessa samverkar i en perfekt synergi för att sedan slussas ner i huden via unika levereringssystem - vilket är A och O för att produkterna ska ge resultat.

Varför Dr Dennis Gross?


Dr. Gross förstår hur tidsbrist påverkar våra hudvårdsrutiner och har därför utvecklat multifunktionella produkter med enkel användning och kraftfull effekt. Produkterna passar alla hudtyper och åldrar. Hälsosam, vacker hud kommer inte från en enda produkt utan genom en enkel hudvårdsrutin i fyra steg att utföra varje dag.


The Master of Peels

Grundaren, Dr. Dennis Gross, är en framstående dermatolog och hudcancerforskare. Han benämns ofta som ”The Master of Peels" och fick sitt stora genombrott med den kliniska, patenterade Alpha Beta Professional Peel, en ansiktspeel med dermatologiskt resultat.´Med hjälp av denna peel blev huden ren, klar, spänstig och jämn samt med en härlig lyster. Denna patenterade blandning av 5 olika alfa- och beta hydroxysyror verkar som en djupgående behandling och har ett flertal unika effekter.
Därefter utvecklade Dr. Dennis Gross sin kompletta hudvårdsserie med berömda peelingar och multifunktionella, resultatinriktade produkter som är enkla att använda och ger professionella resultat hemma. Produkterna hyllas av användare, hudvårdsproffs samt celebriteter världen över och han vinner ständigt nya utmärkelser och priser för sina fantastiska produkter.


Ständigt nya innovationer

På senare tid har Dr. Dennis Gross skapat den revolutionerande serien med LED-apparatur;
DRx SpectraLite™ EyeCare Pro och DRx SpectraLite™ FaceWare Pro som fått enorm uppmärksamhet.
LED-ljus är ett av de mest kraftfulla verktyg som finns för att påverka huden på djupet och kompletterar produkterna i serien.

Övriga serier i sortimentet


Alpha Beta® Collection
Alpha Beta® linjen är en serie med produkter och peelingar baserade på AHA-BHAsyror. De bygger på en unik formula med multifunktionella syror som ger snabba,
synliga och långsiktiga resultat. Hemligheten bakom det fina resultatet är den unika kombinationen och dosen av olika syror, pH-värdet samt formulan absorberas av huden. Produkterna löser upp exakt rätt mängd av döda hudceller samt stimulerar cellförnyelsen så att ny, strålande hud lyfts fram. Dr. Dennis Gross Alpha Beta® Collection är supereffektiva produkter som ger dig en vacker, strålande och stark hud. Rekommenderas dagligen, året om för en hälsosam hud i balans.

Hyaluronic Marine™ Line
Återfukta din hud med dessa återfuktande produkter som bygger på hyaluronsyra och marina alger. Dessa ingredienser verkar kraftfullt tillsammans för att ge huden all fukt den behöver och dne återfuktande effekten varar upp till 72 timmar. Hyaluronsyran förseglar fukt i huden och plumpar upp linjer samt rynkor och ger en jämnare hud med ungdomlig lyster. Produkterna passar alla hudtyper, även en bland hud/fet hud, tack var sin oljefria formula.

Ferulic + Retinol Line
Den unika formulan i Ferulic-produkterna innehåller en rad aktiva ingredienser som gör dem till en innovation inom hudvården. Retinol och ferulinsyra ger en kraftfull reducering av hyperpigmentering samt minimerar rynkor, förnyar spänsten och reparerar solskador i huden. Mullbär ljusar upp hudtonen och ger en vital fräschör. Extrakt från videbark exfolierar och verkar porsammandragande och hyaluronsyra ger intensiv återfuktning.


C+ Collagen Line
Dr. Gross banbrytande C+ Collagen-teknologi bygger på en dynamisk kombination av C-vitamin 3-O C-teknologin och Dr. Gross nya, kraftfulla Energy Complex. Dessa »super heroes« reparerar cellerna, laddar om hudens batterier och ger ny energi vilket kickstartar kollagenproduktionen maximalt. I formulan ingår kollagena aminosyror och närande oljor som reparerar hudbarriären och verkar anti age. Formulan är antiinflammatorisk och dämpar rodnader. Resultatet är synligt och huden får nytt liv, ny energi, förbättrad spänst, pigmentfläckar reduceras, huden ljusas upp och strålar av ny lyster.

B3Adaptive SuperFoods™
Vi lever i en stressad värld som inte bara påverkar vårt inre utan även vår hud. Dr Gross möter dagligen detta komplexa hudtillstånd som yttrar sig i trött, glåmig hud med hudutslag, röda partier och/ eller bekymmersrynkor.
Dr Gross såg att denna hud behöver så färska och potenta ingredienser som möjligt för att behandla de stressade symptomen med gott resultat och utvecklade därför det unika B3AdaptiveSuperFoods™ Complex som består av mikrokapslar med superfoods, adaptogener och niacinamid. Hudvårdsserien B3AdaptiveSuperFoods™ har tagit den stressade världen med storm. Serien är en riktig dunderkur som effektivt behandlar hud som utsatts for stress med superingredienser utöver det vanliga!

Vill du veta mer om Dr Dennis Gross och få tips på vilka produkter som passar dig och din hudtyp? Hör av dig till våra hudterapeuter så hjälper de dig gärna!Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Avdelning:
Ansikte Kropp
Kategori:
24h kräm Brun utan sol Dagkräm med SPF Kit och Travel kit Läpprodukter Mask Mist Peeling Punktbehandlare Rengöring Serum Solskydd Ögonkräm Ögonmask Ögonserum
Hudtyp:
Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Torr hud
Hudtillstånd:
Akne Eksem Finnar Fuktfattig hud Linjer och rynkor Ojämn hudstruktur Ojämn hudton Pigmenterad hud Pormaskar Rodnad Rosacea Slapp hud Stora porer Stressad hud Yttorr hud Ärr
Hudtillstånd runt ögonen:
Linjer och rynkor Mörka ringar Påsar och svullnad Slapp hud Torr hud
Ingrediensönskemål:
SPF Vegansk
Konsistens:
Creme Gel Pads Serum Spray Wipes
Rengöringstyp:
Gel
Peelingtyp:
Peel Pads Syrapeeling
Masktyp:
Exfolierande mask Gelémask Sheet Mask/Arkmask
46 artiklar
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop