eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Mizon


Mizon erbjuder det bästa inom koreansk hudvård. Deras filosofi är att ta fram unika, innovativa och högpresterande produkter med en hög andel aktiva och hudnyttiga ingredienser till ett överkomligt pris.

Mizons mål är minimera risken för hudirritation genom att hålla kompositionerna enkla och förenkla sättet produkterna används på. Samtidigt gör man inte avkall på prestation, tvärtom ska man som användare få ut maximal hudvårdsnytta av sina produkter, men utan att behöva oroa sig för att irritera huden.

Mizon har ett eget laboratorium där de tillverkar alla sina produkter. Därför kan de säkerställa en väldigt hög standard på sina tillverkningsmetoder både när det gäller teknologi och kvalitet.

Mizon & snigelsekret
De mest populära produkterna i Mizons sortiment ingår i snigelserien. Dessa produkter innehåller som namnet skvallrar om, snigelsekret. Detta är en vanligt förekommande och populär ingrediens i koreansk hudvård, bara Mizons produkter har sålts i miljontals exemplar!

Snigelsekretet som Mizon använder i sina produkter utvinns i snigelvänliga laboratoriemiljöer där sniglarna får krypa runt fritt och producera sitt hudnyttiga ”slem”. Sedan samlas, renas och pulveriseras snigelsekretet innan det tillsäts i Mizons produkter. Inga sniglar kommer till skada under processen.

 

Historia
Märket grundades år 2000 av några av Koreas främsta forskare. Dessa fem män hade tidigare arbetat på Koreas största skönhetskoncern Amore Pacific.

Visste du att Mizon var först i världen med att utveckla CC-cream? Denna färgkorrigerande innovation erbjuds idag av många andra stora skönhetsaktörer som tagit fram sina egna versioner av CC-creamen.

Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
30 artiklar
Mizon Peptide 500
490 kr
M2
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop