SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Sheetmask - smidig, enkel och effektiv

En riktigt bra sheetmask är räddaren i nöden mot torr och trött hy och blir en riktig energiboost när du behöver den som mest. Vi gör i djupdykning i denna fantastiska ansiktsmask.


Vad är en sheetmask?


Sheetmask är ett ark indränkt i serum - gjord i dukliknande bomullsmaterial, gelé eller biocellulosa. Arket är antingen en hel mask, med hål för ögon, näsa och mun eller så är den delad i två för mer exakt applicering. Du placerar masken på ditt ansikte genom att föra hålen över ögonen och munnen. När masken är på plats kan du ta lite av det kvarvarande serumet från förpackningen och smörja in hals och dekolletage.
Arkmasker fungerar som en en fysisk barriär som förseglar din hud med en blandning av goda ingredienser. Den fysiska masken ger serumet tid att absorberas av huden utan att dunsta och hjälper då till att maximera behandlingen.


En Geishas hudvårdsrutin


Det ryktas att Geishas för hundratals år sedan samlade resterna av silke som kom från tillverkningen av kimonoklänningar och lät dem liggai blöt i blomvatten. Därefter applicerade dem silkesbitarna på ansiktet som en del av deras hudvårdsrutin. Det tros vara det första användandet av sheetmasker!

Använd efter behov


Sheetmasker har olika inriktning, vissa ger fukt, andra motverkar rynkor medan vissa jämnar ut hudtonen. Använd en gång i veckan eller varje dag, efter behov! Den ska inte sköljas av utan dras av efter ca 10 minuter och slängs. Det finns flera olika sheetmasker med varierande egenskaper, så du kan med fördel ha flera olika hemma i badrumsskåpet och variera dem efter behov.


För bästa effekt


För att få bästa effekt av din sheetmask rekommenderar vi att du först rengör ansiktet ordentligt för att bli av med smuts och föroreningar i huden så att cellerna är redo för vitaminerna och andra välgörande ingredienser.
För extra boost brukar vi även applicera en toner som förbereder dina porer för ansiktsmasken.
En toner balanserar hudens pH-nivå och hjälper till att öppna dina porer. På detta sätt är din hud neutral och redo för att ta åt sig alla godsaker som masken har att erbjuda.

Här finner du hela vårt utbud av sheetmasks
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Sheetmask - smidig, enkel och effektiv
Kraften av retinolserum

Retinol – ett magiskt ord inom hudvårdsvärlden som har förmågan att förvandla din hud till en strålande och ungdomlig skatt. Det populäraste och mest effektiva sättet att använda retinol är att använda ett serum som innehåller ingrediensen. Men med så många retinolserum där ute, hur hittar du rätt? Lugn, vi hjälper dig! Vi har sammanställt en lista över några fantastiska retinolserum och deras unika fördelar för att hjälpa dig navigera bland alla hudvårdsstjärnor.

Retinol användningstips

Retinol är en kraftfull hudvårdsingrediens som kan bidra till att förbättra hudens utseende och behandla olika hudproblem. När du börjar använda retinol är det viktigt att starta långsamt och följa några enkla tips för att undvika irritation och få bästa resultat. Så kom igång med retinol och låt din hud stråla med ungdomlig glans!

När ska man börja använda retinol?

Retinol är en kraftfull och populär hudvårdsingrediens som har visat sig vara effektiv för att behandla olika hudproblem och tillstånd, från akne till åldrande. Men när är rätt tidpunkt att börja använda retinol i din hudvårdsrutin? I detta blogginlägg kommer vi att ge dig en guide till hur och när du kan börja använda retinol på rätt sätt. Vi delar med oss om några värdefulla tips för att säkerställa att du får de bästa resultaten av denna superingrediens! 

Oil cleanser - skonsam rengöring för alla hudtyper

Oil cleanser, eller oljerengöring som det också kallas, kan kanske låta skrämmande - speciellt för den med en redan oljig hy. Men faktum är att rengöringsolja har många fördelar för alla hudtyper. Här lär vi dig mer om dess goda egenskaper!

Rengöring - A och O för en bra hudvårdsrutin

Huden i ansiktet är väldigt tunn och är i ständig kontakt med externa faktorer. Därför är det viktigt att ta sig tiden och rengöra ansiktet noggrant, morgon som kväll. Här kan du läsa mer om varför rengöringen bör vara bland din största prioritet i din hudvårdsrutin.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: M6jFRQ (motverkar spam)