SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Sheetmask - smidig, enkel och effektiv

En riktigt bra sheetmask är räddaren i nöden mot torr och trött hy och blir en riktig energiboost när du behöver den som mest. Vi gör i djupdykning i denna fantastiska ansiktsmask.


Vad är en sheetmask?


Sheetmask är ett ark indränkt i serum - gjord i dukliknande bomullsmaterial, gelé eller biocellulosa. Arket är antingen en hel mask, med hål för ögon, näsa och mun eller så är den delad i två för mer exakt applicering. Du placerar masken på ditt ansikte genom att föra hålen över ögonen och munnen. När masken är på plats kan du ta lite av det kvarvarande serumet från förpackningen och smörja in hals och dekolletage.
Arkmasker fungerar som en en fysisk barriär som förseglar din hud med en blandning av goda ingredienser. Den fysiska masken ger serumet tid att absorberas av huden utan att dunsta och hjälper då till att maximera behandlingen.


En Geishas hudvårdsrutin


Det ryktas att Geishas för hundratals år sedan samlade resterna av silke som kom från tillverkningen av kimonoklänningar och lät dem liggai blöt i blomvatten. Därefter applicerade dem silkesbitarna på ansiktet som en del av deras hudvårdsrutin. Det tros vara det första användandet av sheetmasker!

Använd efter behov


Sheetmasker har olika inriktning, vissa ger fukt, andra motverkar rynkor medan vissa jämnar ut hudtonen. Använd en gång i veckan eller varje dag, efter behov! Den ska inte sköljas av utan dras av efter ca 10 minuter och slängs. Det finns flera olika sheetmasker med varierande egenskaper, så du kan med fördel ha flera olika hemma i badrumsskåpet och variera dem efter behov.


För bästa effekt


För att få bästa effekt av din sheetmask rekommenderar vi att du först rengör ansiktet ordentligt för att bli av med smuts och föroreningar i huden så att cellerna är redo för vitaminerna och andra välgörande ingredienser.
För extra boost brukar vi även applicera en toner som förbereder dina porer för ansiktsmasken.
En toner balanserar hudens pH-nivå och hjälper till att öppna dina porer. På detta sätt är din hud neutral och redo för att ta åt sig alla godsaker som masken har att erbjuda.

Här finner du hela vårt utbud av sheetmasks
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Sheetmask - smidig, enkel och effektiv
Vilken solskyddsprodukt passar min hudtyp?

Precis som man väljer en ansiktskräm efter sin hudtyp så kan man även skräddarsy sitt val av solskyddsfaktor. Det finns olika typer beroende på vad man ska göra för aktivitet, om man svettas mycket eller om man ska bada. Vi berättar mer ingående om de olika varianterna, häng med!

Vi spräcker myterna om solskydd

Solskydd är ett omdiskuterat ämne i hudvårdsvärlden, och det kryllar av myter som är lätta att falla för. Vi hjälper dig att få koll på vilka solskyddsmyter som cirkulerar, och varför de inte stämmer!

De tio hudorden

Ens hudvårdsritual är något heligt och något du ska vara stolt över. Du investerar i dig själv och din huds välmående. Men gör du allt du bör? Med glimten i ögat bjuder vi in till Hudotekets Tio Hudord. Se listan som ett sätt att få lite tips på vad du inte bör glömma för att få din hud att må så bra som möjligt - eller se till att slaviskt följa samtliga tio hudord, så blir "hudguden" riktigt glad.

Ingrediensbästisar

Det finns massor med fantastiska, effektiva och bra ingredienser som du säkert vet och kan mycket om. Men, hur bra koll har du på vilka ingredienser som bör användas ihop för att få ut bästa effekt av produkterna? Att använda rätt kombination av ingredienser i din hudvårdsrutin kan göra en stor skillnad för din hud. Vissa ingredienser fungerar bäst tillsammans för att ge maximala fördelar. Låt oss gå igenom några av ingredienserna som är bästisar!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: wxDHRT (motverkar spam)