SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Bliss

Bliss har utgått från vårt sortiment. Vill du ha hjälp att hitta liknande produkter för din hud? Kontakta gärna oss på webshop@hudoteket.se eller 036-34 45 62. Tips! Besök gärna dessa sidor: Nyheter, Kampanjprodukter, Topplistan & Erbjudanden.


Sedan starten 1996, då bliss satte igång en spa-revolution med sitt första twistade spa i Soho, New York, har märket erbjudit spännande och effektiva produkter som alltid blandats med bliss härliga humor. 

När de startade sin salong fick de snabbt en över 6 månader lång väntetid på deras behandlingar. Då bestämde de sig för att börja sälja de produkter som användes i deras populära ansiktsbehandlingar. Just för att kunderna skulle kunna få samma resultat i sin dagliga hudvårdsrutin på hemmaplan. De kunde alltså äntligen få med sig bliss-känslan hem! 

Idag finns deras produkter för både ansikte och kropp över hela världen. Det speciella med bliss är att de guidar dig till din dagliga hudvårdsrutin på ett lättsamt sätt. Du kan också enkelt kombinera produkter från de olika serierna för att få ett optimalt resultat. 
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop