SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
insta
Comfort Zone Natural Remedies Aloe Vera 95% Organic Leaf Juice i gruppen Ansikte / Ampuller & Kurer / Kombinerad hud hos Hudotekets Webshop (4060)
Comfort Zone Natural Remedies Aloe Vera 95% Organic Leaf Juice

Comfort Zone Natural Remedies Aloe Vera 95% Organic Leaf Juice

0 kundomdömen
295 kr / 229 kr
 
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Vi erbjuder hemleverans Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning


För vem? Passar alla hudtyper. Används vid rodnader, efter solning och efter rakning för att lugna hudirritationer. Även idealisk för att återställa fuktbalansen efter flygning, vid temperaturväxlingar eller om man vistas mycket utomhus.  

Egenskaper: En vårdande gelé för både ansikte och kropp med 95% koncentrerad ekologisk Aloe vera. Den är både lugnande och fuktgivande, och dämpar alla irritationer omedelbart. Aloe vera är rikt på polysackarider, vitaminer, aminosyror och mineraler som är bevisat lugnande och uppfräschande, och återställer huden perfekt. Gelén innehåller även arganolja som verkar balanserande och fuktgivande. Den exklusiva formulan har en läkande och reparerande effekt och återfuktar huden optimalt, vilket gör den perfekt för både tillfälliga och kroniska rodnader. Därför är den idealisk att applicera efter exempelvis solexponering eller rakning, då huden ofta är irriterad och rodnader kan uppstå. Gelén innehåller Aloe vera-juice med en pudrig formula, vilket ger en enkel applicering och omedelbar absorbering.

Aktiva ingredienser:
- Ekologisk Aloe vera: Ett kraftfullt koncentrat med 95% aloe vera, en ingrediens som är välkänd för sina otroligt återfuktande och lugnande egenskaper. Verkar intensivt återfuktande samt reducerar rodnad och hudirritation.

- Rättvisemärkt arganolja: Boostar produktens balanserande egenskaper och återfuktar.

Användning: Appliceras vid behov och masseras in tills den helt har absorberats. Kan appliceras på både ansikte och kropp, och används med fördel under din dag- eller nattcreme samt under body lotion. Idealisk att använda på hud som blivit känslig på grund av solexponering, föroreningar, peelande behandlingar, rodnad, rakning och andra miljömässiga eller fysiska faktorer som kan skapa irritation eller rodnad.

Storlek: 100 mlLäs mer
Stäng

Om märket

Logotypen med sina klamrar - embracing hands - symboliserar omhändertagande och värme. Comfort zone bryr sig om och tar hand om din hy och ditt välbefinnande. Pålitligt och effektivt! Comfort zone lovar fantastiska behandlingsupplevelser och produkter som vårdar, reparerar och ger omedelbara långvariga resultat. Den genomgående unika positionen garanteras av genuint, konsekvent och trendkänsligt arbete och produktutvecklingsarbete i egna laboratorier. Comfort zone har anslutit sig till organisationen LIFE GATE, ett eko-kulturellt nätverk där projektet ZERO IMPACT går ut på att sänka koldioxidutsläppen. Comfort zone är övertygad om att alla kan bidra med något för att rädda vår planet. Comfort zone bidrar till att skydda och återplantera skog och producerar t ex sina produkter med grön el.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 4060

Liknande produkt

Andra har också köpt

Exuviance Overnight Transformation Complex
549 kr
A18958
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Medik8 Calmwise Serum Soothing Elixir
595 kr
1038
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioline Pura+ Normalizing Nectar in Drops
545 kr
6278
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
PÜR Big Look Mascara
355 kr
5262
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Kundomdömen