SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kemisk Peeling Dermapen Uber Pro Peel i gruppen Behandlingar / Ansikte / Ansiktsbehandlingar / Kemisk peeling hos Hudotekets Webshop (dermapen_kem)
Kemisk Peeling Dermapen Uber Pro Peel

Kemisk Peeling Dermapen Uber Pro Peel

Dermapens kemiska peeling som förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, jämnar ut hudtonen och ljusar upp pigmenteringar.

Denna behandling är enbart en kemisk peeling, utan nålar. För Dermapen-behandling klicka här.

Att göra en pensling med syra, en så kallad kemisk peeling, är bra för nästan alla olika hudproblem. Det finns flera olika syror som passar för olika hudåkommor så som fina linjer, ojämn hudstruktur och hudton, hyperpigmentering, akne och hormonellt obalanserad hud.

Behandlingen är bra för alla hudtyper, då den tar bort döda hudceller, förnyar huden och ger en fantastisk lyster. Dock är den särskilt bra för att motverka olika hudproblem mer effektivt och med snabbare resultat än vanligt.

Tips! Vi rekommenderar att du gör en ansiktsbehandling med portömning innan du gör en pensling, så att huden som behandlas är ordentligt rengjord. För bästa resultat bör du göra peelingen flera gånger som en kur för huden. Vid köp av kurkort på flera behandlingar får du alltid rabatt. Vi rekommenderar dig också att fortsätta din hudvård hemma med professionella produkter för din hudtyp. På så sätt underhåller du resultatet av behandlingen och får en ännu bättre och snabbare effekt.


1095 kr
40 min
 
Köp som presentkort
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop