SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Ansiktsbehandling Dermapen i gruppen Behandlingar / Ansikte / Ansiktsbehandlingar / Kemisk peeling hos Hudotekets Webshop (dermapen)
Ansiktsbehandling Dermapen
Ansiktsbehandling Dermapen
Ansiktsbehandling Dermapen
Ansiktsbehandling Dermapen
Ansiktsbehandling Dermapen
Ansiktsbehandling Dermapen
Ansiktsbehandling Dermapen
Ansiktsbehandling Dermapen

Ansiktsbehandling Dermapen

Få en förnyad hud med Dermapen4. En avancerad behandlingsteknik för dig med ärr, akne, stora porer, fina linjer och rynkor - eller för dig som helt enkelt bara vill ha mer lyster och glow.


Microneedling blir en alltmer vanlig behandlingsmetod för ett flertal olika hudproblem. Dermapen är en avancerad behandlingsteknik som använder sig av sterila engångsnålar som gör små hål i huden. Som en naturlig reaktion på detta så reparerar kroppen de små hålen och producerar därav nytt kollagen och nya kapillärer i huden. Du får ett resultat där hudens struktur och kondition både förbättras och föryngras. Till skillnad från en laserbehandling har Dermapen4 färre biverkningar, en kortare återhämtningstid och kan utföras på alla hudtyper.

Med Dermapen kan man behandla:
*huduppstramning och -föryngring
*fina linjer och rynkor
*stora porer
*oren hud och akne
*milier
*keratosis pilaris
*pigmenteringar
*ärr, akneärr, kirurgiska ärr
*brännskador
*hudbristningar
*alopecia
Du kan även göra behandlingen för bli återfuktad samt få en fin lyster och mer glow.

Behandlingen
Marknadsledande Dermapen4 var de första med att lansera ett mekanisk microneedlingverktyg och är fortfarande störst i världen när det kommer till detta. Dermapen4, som vi på Hudoteket använder, gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Behandlingen blir i stort sett smärtfri på grund av pennans snabbhet och styrka. Under behandlingen slussas en näringsrik och uppbyggande formula ner i huden. Med hudens egen läkning- och förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupt ned i huden få du därför en dubbeleffekt av behandlingen. I behandlingen ingår: rengöring, peeling, dermapen, ansiktsmask och efterföljande creme. Därefter lägger vi en läkande, lugnande skyddande CC-cream som du ej tvättar av förrän dagen efter så att du kan gå ut på stan utan att känna dig röd.

Hur ofta behöver jag gå?
Oftast behöver du göra en kur på ca 3-6 behandlingar. Men detta beror helt på din huds kondition och tillstånd. Varje behandling är ca 30-70 minuter. Och för att få det bästa resultatet bör behandlingen upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vad vår hudterapeuten tycker är bäst för just dig.

Efteråt
Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad som oftast försvinner efter några timmar. Du kan därför direkt återgå till normala aktiviteter efter din Dermapen4behandling. De eventuella reaktioner som du kan få ett par dagar är torrhet, flagnande, lätt rodnad och lite svullnad.Du kan även lägga till kemisk peeling för 500 kr/område.
Läs mer om Dermapen Kemisk Peeling här


 fr 40 min
 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop