SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
insta
Essie Professional Nail Color Watermelon 127 i gruppen Kropp / Naglar / Nagellack hos Hudotekets Webshop (33500061)
Essie Professional Nail Color Watermelon 127

Essie Professional Nail Color Watermelon 127

0 kundomdömen
139 kr / 111 kr
 
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Vi erbjuder hemleverans Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Färg: En krämig, saftig och uppfriskande rödrosa. 

Egenskaper: Essie Professionals prisvinnande nagellack har en formula av hög salongskvalitet som både skyddar och stärker naglarna. Formulan ger en slät yta med hög glans och håller länge utan att flagna. Den tunna, professionella borsten gör appliceringen enkel och exakt, med full precision och en kontrollerad mängd färg. Den fyrkantiga flaskan passar perfekt i handen och gör så att du kan använda nagellacket ända fram till den sista droppen. Kombinera gärna med Essie bas- och topplack för bästa resultat. Nagellacken är fria från DBP, Toluene and Formaldehyd.

Upptäck Essie! Essie Weingarten lanserade den första kollektionen nagellack 1981 i USA. Idag är märket ledande på den amerikanska professionella marknaden och finns i över 100 länder. De läckra, trendiga och lekfulla färgerna matchas av fantasifulla namn som får oss att drömma. Märket älskas av kungligheter, kändisar och skönhetsintresserade, och har man väl upptäckt Essie vill man bara ha mer.

Användning: Fila och polera naglarna noggrant innan applicering för att få jämna och snyggt formade naglar. Applicera Essie baslack före ditt nagellack för att ge längre hållbarhet samt skydda nageln. Applicera sedan nagellacket. Grundaren Essie Weingarten rekommenderar att alltid lägga två lager nagellack samt att vänta två minuter mellan varje lackning för bästa resultat. Avsluta med Essie överlack för att försegla och skydda nagellacket. Låt torka.

Storlek: 15 ml


Läs mer
Stäng

Om märket

ESSIE Professional har utgått ur vårt sortiment. Vill du ha hjälp att hitta liknande produkter för dina naglar? Kontakta gärna oss på webshop@hudoteket.se eller 036-34 45 62. Tips! Besök gärna dessa sidor: Nyheter, Kampanjprodukter, Topplistan. Erbjudanden & Märken.

Essie Professional finns endast till försäljning på salonger och spa-anläggningar då de är särskilt utformade för professionell användning. De prisvinnande nagellacken har en formula av hög salongskvalitet som både skyddar och stärker naglarna. Formulan ger en slät yta med hög glans och håller länge utan att flagna. Den tunna, professionella borsten gör appliceringen enkel och exakt, med full precision och en kontrollerad mängd färg. Den fyrkantiga flaskan passar perfekt i handen och gör så att du kan använda nagellacket ända fram till den sista droppen. Kombinera gärna med Essie bas- och topplack för bästa resultat. Nagellacken är fria från DBP, Toluene and Formaldehyd.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 33500061

Andra har också köpt

20
Clarins Eau Dynamisante Spray
236 kr
295 kr
20602000-9
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
43
bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream
fr. 249 kr
fr. 439 kr
r74297
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
Dermalogica AGE Smart SkinPerfect Primer SPF 30
596 kr
745 kr
110640
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Favorit!
20
Exuviance Radiance Serum
607 kr
759 kr
A18966
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Kundomdömen