SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Hudoteket i Jönköping

Hudoteket i Jönköping är vårt flaggskepp och har funnits sedan 1972. Salongen är fördelad på fyra vackra våningsplan mitt i centrala stan där vi erbjuder en rad olika behandlingar för ansikte, kropp, hår, skönhet och hälsa! Nedan finns mer information om varje avdelning.Butiksvåning


Butiksvåning

I vår butik med 70 olika varumärken hittar du allt du kan tänkas behöva för att fortsätta din skönhetsvård hemma. Vår duktiga personal finns på plats och ger dig experttips, personliga hudanalyser och produktrekommendationer. Varje vecka har vi kampanjer, nyheter och prisvärda erbjudanden. I anslutning till vår butik hittar du även vår vackra makeupstudio.

Spaavdelning


Frisöravdelning

Här tas du om hand av våra duktiga frisörer i en härlig miljö en trappa ner. Vi hjälper dig att få den frisyr som passar dig bäst i - allt för att lyfta fram ditt rätta jag. Vi erbjuder även permanent, slingor, färgningar och toningar samt har lång erfarenhet av brudklädsel och fest- och balfrisyrer.

Spaavdelning


Spaavdelning
Två trappor ner hittar du vår spaavdelningen där det andas lugn och ro. Här erbjuder vi allt från klassiska ansiktsbehandlingar till mer avancerade medicinska, kemiska behandlingar. För kroppen kan du välja mellan klassisk massage, härliga kroppsbehandlingar och olika appraturbehandlingar som stärker din hud och ger resultat på djupet.

Top Floor


Top Floor
Högt över takåsarna mitt i centrala Jönköping på våningsplan fyra ligger vår mysiga konferensvåning där vi anordnar gruppaktiviteter, workshops och kurser. Här hittar du även PowerPlate, en maskin för effektiv vibrationsträning.


Varmt Välkommen att besöka oss! Kontakta gärna vår reception för mer information, 036-12 06 66.

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop