SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

UPP TILL 20% RABATT

Made in Sweden - Svensk hudvård på Hudoteket

På måndag är det Sveriges nationaldag, och detta firar vi med en rad fina erbjudanden och gåvor från våra fantastiska svenska märken hela helgen. Njut av hudvård och hårvård från bland annat Maria Nila, Evy Technology och M Picaut och fira nationaldagen på det allra bästa sättet enligt oss - med underbara skönhetsprodukter!

Erbjudandet gäller till och med 6/6.

20% RABATT

Maria Nila

Genom att tillhandahålla vegansk skönhet av hög kvalitet gör Maria Nila det enkelt för alla att ta ett steg mot en hållbar och vänligare värld. Produkterna är noggrant utvalda med ingredienser som är tillverkade i Sverige och som gör skillnad för kunder, salonger, djur och miljön.

Erbjudandet gäller ej duo-produkter.

Kundfavoriter

Maria Nila Structure Repair Conditioner
fr. 139 kr
r3604
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Maria Nila True Soft Hair Oil
319 kr
3637
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Maria Nila Colour Refresh Cacao Intense
fr. 179 kr
r4700
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Maria Nila Head & Hair Heal Masque
339 kr
3652
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt

Gåva från Verso

Verso erbjuder avancerad och högteknologisk hudvård som förenklar din rutin. Just nu får du storfavoriten Hydration Serum i full size när du handlar två produkter (ej sheet masks) från Verso, så passa på att testa detta innovativa märke! Värde: 850 kr.

15% rabatt på grymma serum

Transderma erbjuder serum som är utöver det vanliga och alla produkter är fria från vatten, parfym, oljor och konserveringsmedel. Grundaren Dr. Alvin Ronlan har forskat inom områdena naturliga antioxidanter och vitaminterapi, som hjälper huden att behålla sin kvalitet, i över 30 år. Testa dessa fantastiska serum för 15% rabatt!

20% rabatt på Evy

Evy erbjuder produkter som ger ett långvarigt UVA och UVB-skydd samt skydd mot värme, vatten och vind. Formulan, som är en svenskutvecklad patenterad mousse, passar alla hudtyper och anses vara det säkraste solskyddet på marknaden. Just nu handlar du allt från Evy för 20% rabatt!

20% rabatt på Recipe for men

Recipe for men är bland de första varumärken i Sverige att erbjuda hudvård för män. Produkterna produceras i Falun och är framtagna för att stå emot även det värsta av nordiskt väder. Serien är lätt och logisk att förstå och fokuserar på enkelheten. Tilltalar det dig? Passa då på att shoppa Recipe for men - nu för 20% rabatt.

Gåva från M Picaut

För M Picaut är närproducerat viktigt och produktionen av deras ekologiska produkter sker i deras fabrik som har grön el och certifierat miljötänk i Dalarna. Produkterna har en dokumenterad synbar effekt mot ålderstecken. Just nu får du deras Amazing Body Peel 20 ml på köpet när du köper en produkt från M Picaut (ej try me kit). Värde:45 kr.

20% rabatt på DeoDoc

DeoDoc är en lyxig serie med intimprodukter av högsta kvalitet som behandlar svettningar och lukt. I sortimentet finns allt från sprayer till servetter för att du ska hålla dig ren och fräsch. De är även helt veganska och givetvis rätt pH-värde för sitt ändamål (pH 5). Är du sugen på att testa intimprodukter från DeoDoc? Just nu shoppar du deras produkter för 20% rabatt!

Scandinavian Beauty

Scandinavian Beauty - less is more. Allt fler runt om i Skandinavien börjat anamma trenden där färre hudvårdsprodukter ska göra samma jobb som fler.

Attans... Denna kampanj är inte längre aktuell
Men spana gärna in våra andra härliga erbjudanden


Glöm inte att registrera dig till vårt nyhetsmail för att inte missa kommande kampnjer.

Kom förbi vår salong och butik, besök vårt showroom eller shoppa online här på hudoteket.se.
Stay tuned!

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop