SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
insta
REN Flash Rinse 1 Minute Facial i gruppen Ansikte / Senast inkommet hos Hudotekets Webshop (12170)
REN Flash Rinse 1 Minute Facial

REN Flash Rinse 1 Minute Facial

Betyg på REN Flash Rinse 1 Minute Facial i gruppen Ansikte / Senast inkommet hos Hudotekets Webshop 1 kundomdömen
479 kr / 383 kr
 
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Vi erbjuder hemleverans Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

En specialprodukt fullpoppad med C-vitamin! Denna ger en grå och glåmig hud mer lyster, den gör hudtonen jämnare samt ger huden en utslätad känsla.

För vem? Passar alla hudtyper, dock bör den som är känslig testa på ett mindre område först.

Egenskaper: Denna specialprodukt gör en märkbar skillnad på huden efter bara en minut. Produkten ger huden en kraftfull dos av vitamin C som dramatiskt ökar lyster, fasthet och ger en fräsch "klarvaken" look.

Utvecklad med vattenaktiverat C-vitamin som neutraliserar grå och trist hud i ett ögonblick, oxiderad förmörkad talg (t.ex. pormaskar) och protein (döda hudceller). Huden ser mer fast och tonad ut. Samtidigt minskas tecken på trötthet och fotoåldrande.

Flash Rinse är en gel, formulerad med hjälp av grön kemi som innehåller boswellicsyra, magnesium och 10% C-vitamin, stabiliserad i en kiseldioxid/glycerid matrix som undviker aktivering och oxidation före användning.

C-Vitamin är en omedelbar "arrangör" av kollagenfibrer. Om de kollagena trådarna är fångade i buntar som är täta och sammanbundna kommer det inte att ha sin "spänst och fasthet”. C-Vitaminet kommer snabbt fixa de ytliga kollagenfibrerna för att ge fasthet till huden snabbt förbättra hudens ”madrass” för att återställa spänst och jämnhet. C-vitaminet är också en antioxidant som uppvisar liknande aktivitet som hudens egna naturliga fria radikaler. Den har en DNA-skyddande kvalitet som även minskar skador orsakade av UV-ljus.

Bioaktiva ingredienser:
- Vitamin C: Stimulerar kollagensyntesen, ökar hudens elasticitet och fasthet, reducerar oxidativa- och UV-skador, jämnar ut hudtonen, ger omedelbar lyster till huden.

- Boswellic Syra: Slappnar av musklerna och bekämpar ansiktets trötthet, minskar uppkomsten av fina linjer och rynkor.

- Magnesium: Energigivande och ger lyster.

Användning: Använd var tredje dag för att uppehålla ett bra resultat. Efter rengöring, applicera en generös mängd på ansikte och hals. Masseras lätt på huden. Tillsätt sedan lite varmt vatten för att aktivera Flash Rinse och massera samtidigt varsamt. Vänta en minut. Skölj noggrant. När Flash Rinse 1 minut Facial används på morgonen, varar effekten och samtidigt maximeras resultatet under dagen. Den kan användas som en quickfix på kvällen innan en stor händelse eller en fest.

Tänk på att C-Vitaminet har en koncentration på 10%, och agerar därför som en syra. Därför rekommenderar vi att man ej blandar denna produkt med andra syraprodukter.


Storlek: 75 mlLäs mer
Stäng

Om märket

REN skapades för att kombinera det bästa av två världar: Högteknologisk hudvård med kliniskt bevisade, 100 procent naturliga ingredienser. Vi kallar det ren bioaktiv hudvård. Men RENs produkter ska inte bara vara fria från kemiska tillsatser, de ska vara underbara att använda också. 
 

RENs filosofi kan sammanfattas i fem principer:
 
1. Rätt ingredienser

REN gör rena produkter som INTE innehåller: syntetisk parfym, petrokemiska ingredienser, sulfater, animala ingredienser, silikoner eller parabener.
 

RENs produkter innehåller INTE HELLER ingredienser som kan vara irriterande för huden som till exempel: glykoler och diglykoler, PEG, PPG, urea, D.E.A, T.E.A, PABA och andra syntetiska solfilter, aliphatiska alkoholer/hydrokarboner, Fthalater, fumarater, aminer, alkanolaminer, syntetisk AHA/BHA, polyakrylamider, metakrylater, elastomer, poloxamer, styrener, vinyler, polyquaternium, nylon, nitriler, nitrater, nitrosaminer, bromater, fluor eller aluminium.
 

2. Rätt vetenskap
RENs målsättning är finna nya innovativa lösningar inom bioaktiv teknologi som hjälper hudens naturliga processer. Biovetenskap är nyckeln till att skapa produkter som effektivt stärker och bevarar hudens naturliga hälsa och lyster.
 

3. Rätt upplevelse
Det här är vår välbehagsprincip. Den är viktig för den kan förändra din värld. Du vaknar, använder REN, och plötsligt är världen fem procent trevligare. Du äter en hälsosammare frukost, klär dig fem procent snyggare, sträcker på dig fem procent extra och ler fem procent bredare. Det leder till att människor märker dig fem procent mer och är fem procent trevligare mot dig. Det är en magisk spiral. Tro det eller ej...
 

4. Rätt miljöpåverkan
REN drar sitt strå till stacken för att minska användningen av våra begränsade resurser. Vi donerar minst 2,5 procent av vår vinst till organisationer som värnar om miljön.
 

5. Rätt attityd
Vi tror att en princip är en princip även om den kostar pengar. Vi skördar vad vi sår. Vi föredrar välvilja framför misstänksamhet, humor framför allvar och flexibilitet framför formalia.

Läs mer
Stäng

Ingredienser

Coconut Alkanes, Ascorbic Acid, Coco-Caprylate/ Caprate, Silica, Sodium Cocoyl Glutamate, Mannitol, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Yeast Extract, Copper Pca, Boswellia Carterii Oil, Boswellia Serrata Extract, Glycogen, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Limonene.

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Webshopen
Art.nr: 12170

Andra har också köpt

M Picaut Precious Mini Kit
349 kr
1-PEC-15
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Nannic 3D Miracle Lips
145 kr
4768coolr
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Bioline Primaluce Mask Brightening Illuminating
725 kr
6002
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
M Picaut Skin Perfect Moisturiser
699 kr
MP-04
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Kundomdömen
Betyg på REN Flash Rinse 1 Minute Facial i gruppen Ansikte / Senast inkommet hos Hudotekets Webshop