SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

UV-skydd till vardags: Cityskydd

Här hittar du alla Cityskydd. Ett cityskydd är ett UV-skydd som inte bara skyddar mot skadliga UVA- strålar och UVB-strålar, det skyddar även mot fria radikaler och föroreningar. Det passar därför perfekt att använda till vardags, på jobbet och dagar i staden. Cityskydd är ofta lättare i konsistensen än traditionella solskydd och passar därför bättre att använda under makeup- vissa har till och med primereffekt! 

En annan skillnad mellan ett traditionellt solskydd och ett cityskydd är att ett cityskydd inte är testat för många timmar i vatten eller på stranden. En "vanlig solskyddscreme" är oftast rikare i konsistensen och har högre krav på sig att hålla sitt UV-skydd trots värme, svettning och bad. Ett cityskydd hittar du ofta bland dagcremer eller som specialvård hos hudvårdsmärkena, ett solskydd finns oftast i en solserie.

Så ska du på solsemester, kika på solskydd i vår solskyddskatergori här. 
Letar du efter ett UV-skydd att ha varje dag, om du jobbar inomhus och kanske sitter mycket vid datorn? Där ska du kika vidare på våra cityskydd. 

Är du osäker på vilket som passar dig bäst? Vi hjälper dig gärna hitta rätt! Kontakta oss på mail eller telefon, våra kontaktuppgifter finns här.

Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
bareMinerals Biodroga MD Clarins Dermaceutic Elemis Elixir Cosmeceuticals Exuviance Heliocare Medik8 Mesoestetic Murad Nannic Natura Bissé Priori Sensai Sisley Skin Regimen SkinCeuticals
Avdelning:
Ansikte Makeup
Kategori:
BB, CC, DD - cream Dagkräm Dagkräm med SPF Foundation Primer Solskydd
Hudtyp:
Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Torr hud
Hudtillstånd:
Eksem Fuktfattig hud Linjer och rynkor Ojämn hudstruktur Ojämn hudton Pigmenterad hud Rodnad Rosacea Slapp hud Stressad hud
Ingrediensönskemål:
SPF Vegansk
Konsistens:
Creme Emulsion Lös Pressad Pulver Spray Stick
Finish:
Lystrig finish Matt finish Naturlig finish
Täckning:
Lätt till full täckning Lätt till medium täckning Lätt täckning
UV-filter:
Fysikaliskt UV-filter Kemiskt UV-filter Kombinerat UV-filter
28 artiklar
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop