SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Brun utan sol för ansiktet

Med vår stressiga livsstil, begränsade soltimmar och skadlig UV-strålning finns genvägen till en solkysst hy i flytande form, utan risk för solskador. Räddningen stavas brun utan sol för ansiktet. Med denna trogna vapendragare kan alla få till ett naturligt glow som ger ett snabbt lyft och en piggare look. Vi har satt ihop en steg-guide så du enkelt kan applicera brun utan sol för ansiktet.1. Exfoliera


Det viktigaste för att få till ett snyggt resultat med brun utan sol i ansiktet är att lägga ner tid på grundarbetet. Använd en mild peeling anpassad för ansiktet och arbeta in den med mjuka rörelser. Detta för att avlägsna döda hudceller och undvika att torra partier suger åt sig för mycket färg från din brun utan sol-produkt eller börja flagna av på egen hand.


2. Återfukta


Steg två är att smörja in med en fuktgivande creme. Vi har naturligt mer eller mindre torra partier så för att undvika ett fläckigt och få ett mer hållbart resultat bör du använda en creme som återfuktar. En mjuk och följsam hud bidrar till att du får en jämnare och mer hållbar färg med brun utan sol för ansiktet.


3. Välj BUS

Det finns en mängd olika varianter av brun utan sol för ansiktet. Välj den variant som passar dig bäst. Fundera också på om du vill ha omedelbar färg eller bygga upp brännan gradvis. Creme och oljor passar bra om du har torr hud. Sprayprodukter är populära, då de är enkla att applicera och absorberas snabbt – perfekta brun utan sol-produkter för nybörjaren.


4. Applicera


Det finns ett gäng alternativ av applikatorer av brun utan sol för ansiktet. Du kan använda en speciellt framtagen kabukiborste för att noggrant kunna arbeta in din produkt. Du kan även använda en handske eller applicera med fingrarna. Var extra försiktig kring hårfästet och ögonbrynen när du applicerar färgen. Smörj gärna in dem lite extra med din fuktgivande creme innan du börjar – då minskar risken för ett fläckigt resultat. Tänk även på att tvätta händerna noggrant efter appliceringen av brun utan sol och undvik att ansiktet kommer i kontakt med dina kläder.

Här kan du läsa om våra olika alternativ på brun utan sol och hur du väljer rätt BUS för dig och dina behov. 

Visa kommentarer
Produkterna till: Brun utan sol för ansiktet
Vi spräcker myterna om solskydd

Solskydd är ett omdiskuterat ämne i hudvårdsvärlden, och det kryllar av myter som är lätta att falla för. Vi hjälper dig att få koll på vilka solskyddsmyter som cirkulerar, och varför de inte stämmer!

Så återapplicerar du ditt solskydd - även över makeup

För att ge huden ett fullvärdigt skydd mot solens strålar är det viktigt att återapplicera ditt solskydd under dagen, oavsett om du har badat, svettats eller knappt rört dig ur soffan. Många tycker dock att detta är ett jobbigt moment och vet helt enkelt inte hur man återapplicerar sitt solskydd på ett smidigt sätt. Som tur är har vi tipsen!

Skydda både din hud och miljön med ett ekologiskt solskydd

Vill du värna om både miljön och din hud? Då kan ekologisk hudvård vara det rätta valet för dig. Solskydd är ett måste i allas hudvårdsrutin och vi erbjuder en rad solskydd som är framtagna med ekologiska ingredienser. Skydda naturen och din hud på en och samma gång!

Clarins Beauty Flash Balm - nu med uppdaterad formula

Clarins Beauty Flash Balm har länge varit en favorit i mångas badrumsskåp. Det underbara lystret, den utslätande effekten och hur den magiskt trollar bort alla tecken på en natts dålig sömn kan man inte undvika att älska - och nu har cremen blivit ännu bättre!

Så ofta bör du byta ut din mascara

Visste du om att mascara har en begränsad hållbarhet efter att den har öppnats? Detta eftersom det är en produkt som används nära det känsliga ögonområdet. Det rekommenderas att du byter ut din mascara efter tre månader och vi ska nu berätta mer om vad du kan tänka på när det gäller din mascara.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: e4Qpbp (motverkar spam)