SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Vilken ”brun utan sol” passar mig?

Du har bestämt dig för att ge din hud en fin strandglöd i år, men vill inte riskera att det ser tillgjort ut. Här kommer undsättningen. Vi ger dig värdefulla tips så att du kan välja rätt brun utan sol-produkt!

brun utan sol


För nybörjaren


Är du nybörjare av BUS kan vi starkt rekommendera James Read H2O Illuminating, ett bra val för förstagångsanvändare då du succesivt bygger upp den nyans du önskar. Denna färglösa mist är lätt att applicera och ger vare sig fläckar eller ränder. Använd misten dagligen för att bygga upp den perfekta hudtonen – och lär dig tekniken på nolltid!

Även Elemis Total Glow Bronzing är en dagcreme som gradvis ger en naturlig glöd. Cremen är återfuktande och gör att huden blir mjuk och smidig med en fin lyster. Detta är ett bra alternativ om du hellre smörjer in huden och därmed får lite mer ”kontroll” på produkten.

Lotion – för den med torrare hud


En lotion med BUS i är mycket återfuktande och kan appliceras på ren hud som en vanlig fuktighetscreme. Lotioner tenderar också att erbjuda mer jämn täckning, särskilt om du brukar ha en lite torrare hud. En gradual lotion är att föredra då den successivt ger färg och du kan bygga på allteftersom för att uppnå önskar resultat.

Decléor Aroma Gradual Glow är exempel på en sådan och som passar alla hudtyper.
Detta är en lätt bodylotion som återfuktar, mjukgör och gradvis bygger upp en jämn och naturlig solkysst ton med en vacker lyster. Produkten är en riktig kundfavorit hos oss på Hudoteket.

Även Nannic Supersonic är en lotion för såväl ansikte som kropp. Den har en dubbelverkande effekt som gradvis ger en ny kroppston samtidigt som den också stärker hudens barriär mot UV-strålar.

brun utan sol

Spray – en soldusch


Den stora fördelen med en brun utan sol i sprayform är att det går fort och att det är lättar att nå överallt. Stå gärna i duschen innan du sprayar då produkten annars kan hamna på golv och väggar om man råkar spraya lite utanför. Står du i duschen kan du lätt skölja av väggar och tak innan färgen fått ordentligt fäste.

Marc Inbane Natural Tanning är en spray som ger en härlig sommarfärg som varar i upp till fem dagar. Den är dessutom fuktgivande och innehåller bland annat aloe vera och vitamin–E.
För enklast applicering rekommenderar vi Marc Inbane Tanning Glove som är gjord av microfibrer. Handsken gör appliceringen mjuk och lätt – och resultatet blir jämnt och naturligt.

Är du en person som föredrar att ta brun utan sol på kvällen vet du ju säkert risken med att produkten kan färga av sig om den inte hunnit torka tillräckligt innan du gick till sängs. Denna Clear Bronzing Mist råder bot på det problemet, genom att ha en helt färglös BUS-spray! Njut av en god natts sömn och vakna upp med fin färg dagen därpå.

För ansiktet


Vill du tillföra lite färg på vinterbleka kinder finns det ett flertal BUS-podukter som inriktar sig specifikt för ansiktet. Clarins Radiance Plus Golden Glow Booster blandar du med din vanliga dag/nattcreme dagligen tills du uppnått det resultat du önskar. Därefter tillsätter du två droppar varannan dag för att underhålla färgen.

Även Sensai Silky Bronze är perfekt för ansiktet med sin silkeslena formula. Den sprider sig lätt över ansiktet och går omedelbart in i huden. Den fuktrika konsistensen ger en naturlig färg utan att torka ut huden.

Ett annat bra tips är att passa på att vårda ansiktet samtidigt som du tillför färg med en sovmask! Sleep Mask Tan Face är en lyxig och lätt creme berikad med aloe vera, gurkextrakt, hyaluronsyra och rödalger för att återfukta och lugna huden. Vakna upp med en fin gyllene ton och strålande lyster.
brun utan sol

Bli tillfälligt brun


Nu när det börjar bli varmare ute kanske du har lust att visa upp spirorna i kjolar och kortare byxor? Med Nannic Golden Legs får du en fin nyans på benen som du sedan enkelt kan tvätta bort!

Solen är bra, men inte brännan


Att utsätta huden för onödig solexponering är inte bra för huden och du kan på sikt uppleva en rynkig hud som tappat sin spänst och som inte sällan pryds med pigmentfläckar. När det kommer till solning så är det viktigt att gå efter ”lagom är bäst”. En lagom dos av solens strålar gör oss glada och får kroppen att må bra inombords. Däremot när det kommer till att få lite mer färg på kroppen så är det ett bättre alternativ att fuska sig till den än att pressa i en solstol.

Vill du veta hur du får bäst resultat med en brun utan sol? Läs vår guide här

Här finner du hela vårt utbud av brun utan sol-produkter
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Vilken ”brun utan sol” passar mig?
Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Internationella kvinnodagen

Internationella kvinnodagen infaller den åttonde mars och får oss att minnas kvinnans kamp för en självklar plats i samhället. Det är också en påminnelse om att fortsätta eftersträva jämställdhet. Idag berättar vi om elva starka kvinnor som sannerligen har inspirerat oss med sin drivkraft och sina varumärken.

Beautytrender 2024

Slugging, glossig makeup och haircycling är bara några av 2024 års skönhetstrender. Vi berättar allt du behöver veta om årets viktigaste skönhetsmåsten!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: UcuB29 (motverkar spam)